Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 34 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm - popis produktu

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cmDovolte, abychom vám představili náš nejnovější výrobek - dřevěnou ozdobu andělíčka. Tato jedinečná a okouzlující ozdoba je vyrobena s detailní precizností a láskou, což z ní činí dokonalý předmět pro vaši vánoční výzdobu.Dřevěná ozdoba andělíčka potěší všechny věkové kategorie. Ať už jste hledali ten správný kousek pro dotvoření vánoční atmosféry nebo jedinečný dárek pro někoho blízkého, tato dřevěná ozdoba je tím pravým.Cherubín je vyroben z kvalitního dřeva, je odolný a má dlouhou životnost, což zaručuje, že vám bude dělat radost po mnoho let. Detaily jsou pečlivě zpracované, takže tato ozdoba vypadá stejně působivě z každého úhlu.Cherubín s baskervilcem není jen obyčejnou vánoční ozdobou. Je symbolem radosti, míru a lásky a nejlépe vystihuje ducha Vánoc, takže je dokonalým doplňkem vašich vánočních tradic.1. Kvalitní materiál: Ozdoba je vyrobena z odolného a kvalitního dřeva, které vydrží dlouhá léta.2. Každý kus je pečlivě vyroben s detaily, díky nimž je skutečně jedinečný.3. Dřevěný anděl s kolébkou je skvělým dárkem pro každého - od dětí až po dospělé.4. Symbolická hodnota: Andělíček je symbolem radosti, míru a lásky, takže se skvěle hodí pro vánoční období.5. Tato ozdoba dodá vašemu domovu nebo vánočnímu stromečku chybějící kousek šťastné a klidné sváteční atmosféry.6. Výška andílka je 6 cm.

Produkt Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm patří do skupiny produktů Vánoční dekorace, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vánoční ozdoby, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm - parametry produktu

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm - historie ceny a dostupnosti

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm - další zajímavé produkty

Vánoční ozdoba - Anděl s hvězdou 6 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?