Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm

Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm

Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 32 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm - popis produktu

Vánoční ozdoba - Anděl s basouPředstavujeme vám náš nejnovější výrobek - dřevěnou ozdobu andělíčka. Tato jedinečná a okouzlující ozdoba je vyrobena s detailní precizností a láskou, což z ní činí ideální předmět pro vaši vánoční výzdobu.Dřevěná ozdoba s cherubínem potěší všechny věkové kategorie. Ať už jste hledali ten správný kousek pro dotvoření vánoční atmosféry nebo jedinečný dárek pro někoho blízkého, tato dřevěná ozdoba je tím pravým.Cherubín je vyroben z kvalitního dřeva, je odolný a má dlouhou životnost, což zaručuje, že vám bude dělat radost po mnoho let. Detaily jsou pečlivě zpracované, takže tato ozdoba vypadá stejně působivě z každého úhlu.Cherubín s baskervilcem není jen obyčejnou vánoční ozdobou. Je symbolem radosti, míru a lásky a nejlépe vystihuje ducha Vánoc, takže je dokonalým doplňkem vašich vánočních tradic.1. Kvalitní materiál: Ozdoba je vyrobena z odolného a kvalitního dřeva, které vydrží dlouhá léta.2. Každý kus je pečlivě vyroben s detaily, díky nimž je skutečně jedinečný.3. Dřevěný anděl s kolébkou je skvělým dárkem pro každého - od dětí až po dospělé.4. Symbolická hodnota: Andělíček je symbolem radosti, míru a lásky, takže se skvěle hodí pro vánoční období.5. Tato ozdoba dodá vašemu domovu nebo vánočnímu stromečku chybějící kousek šťastné a klidné sváteční atmosféry.6. Výška andílka je 6 cm.

Produkt Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Vánoční dekorace, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vánoční ozdoby, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm - parametry produktu

Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm - historie ceny a dostupnosti

Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm - další zajímavé produkty

Vánoční ozdoba - Anděl s basou 6 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?