Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka

Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka

Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka - popis produktu

Nafukovací válec Válec s rolničkou: Tento pestrobarevný nafukovací válec je vhodný pro malé děti, které právě začínají lézt. Upoutá dítě nejen veselými barvami a roztomilým motivem zvířátek, ale také příjemným zvukem rolničky, která cinká pokaždé, když se válec pohne. Tento pestrobarevný nafukovací válec je vhodný pro malé děti, které právě začínají lézt. Upoutá dítě nejen veselými barvami a roztomilým motivem zvířátek, ale také příjemným zvukem rolničky, která cinká pokaždé, když se válec pohne. Je velký 42 × 23 cm a oblíbíte si ho jak vy, tak váš malý poklad.Rozvíjí motoriku a fyzickou sílu dítěte a také poskytuje dostatečnou oporu, když už se dítě pokouší samo postavit na nohy. Vzhledem k tomu, že je nafukovací, tak je velmi skladný a snadno se převáží, tudíž vám nebude nic bránit, abyste ho brali kamkoliv s sebou.S touto pomůckou bude pro vaše dítě lezení ještě větší zábava než kdy jindy. 

Nafukovací válec pro miminka

Podpořte svoje miminko při rozvoji představivosti, motoriky, koncetrace a fyzické síly. Nafukovací válec o rozměrech 42 x 23 cm s rolničkou uvnitř a se zvířecím motivem se jistě stane atraktivní hračkou každého dítěte. Svým tvarem poskytuje oporu, která je základním předpokladem, aby se dítě pokoušelo postavit na nohy. Pro starší děti může válec posloužit například při hrátkách ve vodě. Povrch je snadno omyvatelný. Výrobek je vhodný pro děti od 6 měsíců. Cena je za 1 ks. 

Velikost: 42 x 23 cm

Věk: 6 m+

Nafukovací válec podporuje lezení dětí a poskytuje oporu, která je základním předpokladem k tomu, aby se dítě pokoušelo postavit na nohy. Ve vnitřní části jsou tři rolničky, které při pohybu vydávají zvuk. Pro větší děti je válec vhodný např. k vodním hrátkám, v krabici, bez ftalátů a řádně certifikován.Rozměr: 42 x 23 cmJe vhodný od 6 měsícůTechnické údaje:Měs. 06Obsah balení:Válec s rolničkou nafukovací Moje první zvířátka 42x23cm v krabici 6m+ MPZPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Nafukovací válec s rolničkou Moje první zvířátka

Zelený nafukovací válec se žlutými okraji je vyroben s motivem milých zvířátek. Děti se mohou o válec zapírat a je jim také motivací pro lezení. Uvnitř je rolnička, která při pohybu válce pěkně zní.

Přednosti:

  • podporuje lezení
  • bez obsahu ftalátů

Kupte dětem válec na lezení!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: PVC nafukovací Rozměry: 42 x 23 cm

Nafukovací válec je vhodný pro nejmenší děti, které se učí lézt. Také poskytuje oporu, aby se dítě postavilo postupně na nohy. Uvnitř jsou rolničky, které vydávají při pohybu zvuk. Válec je vhodný pro rozvíjení motoriky a fyzické síly dítěte. Rozměr: 42 x 23 cmVěk: od 6 měsíců

Produkt Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Teddies, v nabídce prodejce 4kids.cz, Kokiskashop.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka má EAN kód 8592190511005.

Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka - parametry produktu

Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka - historie ceny a dostupnosti

Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka - další zajímavé produkty

Teddies Válec s rolničkou nafukovací - Moje první zvířátka - jak nakoupit nejvýhodnější?