Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců

Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců

Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců - popis produktu

Nafukovací válec Krtek je hračka, vhodná pro malé děti od 6 měsíců. Pestré obrázky s motivem Krtečka a barevné rolničky uvnitř válce upoutají dětskou pozornost. Nafukovací válec svým tvarem poskytuje oporu, která je základním předpokladem, aby se dítě pokoušelo postavit na nohy. Nafukovací válec rozvíjí představivost, motoriku, koncentraci a fyzickou sílu.Rozměr 40 cm.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Válec s rolničkou Krtek plast nafukovací 40cm v krabičce 6m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

O hodně pohybu se postará velký průsvitný Krtkův válec, protože svádí k lezení po čtyřech, skákání a vstávaniePodnetná hračka podporuje vnímavost, neboť je na ní mnoho věcí k odhalení. Dětem přináší především radost a zábavu, pestré obrázky Krtečka a barevné rolničky upoutají dětskou pozornost a přispívají k rozvoji fantazie, koncentrace a fyzické síly. Podněcuje k prvním slovům. Hračka svým tvarem poskytuje oporu, která je základním předpokladem pro to, aby se dítě pokoušelo postavit na nohy.Rozmer: 40 x 25 cm

Průhledný válec s obrázkem Krtečka může být malým dětem příhodnou hračkou.

Nejenže si mohou objevovat v poloze na bříšku obrázky, ale valící se válec vpřed motivuje děti k lezení.

Přednosti:

  • rozvíjí motorické schopnosti dítěte

Kupte dětem válec s Krtečkem!

Vhodné pro děti od 5 měsíců Materiál: plast

Nafukovací válec Válec Krteček a jeho kamarádi:Nafukovací válec pro děti od 6 měsíců nabídne mnoho zábavy pro malé děti. Tento válec podporuje koordinaci a rozvoj myšlení u dětí. Je 40 centimetrů velký.

Nafukovací hračka určená k rozvoji motorických schopností dítěte se třemi rolničkami.

Rozměry: 14 x 10 x 5 cm

Doporučený věk: 6m+

Produkt Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Teddies, Wiky, v nabídce prodejce Alza.cz, Market-24.cz, 4kids.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Nafukovací válce, vyrábí jej značka Teddies, Wiky, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Market-24.cz, 4kids.cz, Kokiskashop.cz a je vhodný unisex.

Produkt Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců má přiřazen EAN kód 8590331706044.

Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců - parametry produktu

Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců - historie ceny a dostupnosti

Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců - další zajímavé produkty

Wiky Válec s rolničkou nafukovací Krtek 40cm v krabičce od 6 měsíců - jak nakoupit nejvýhodnější?