Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB

Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB

Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB - popis produktu

Flash disk Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB:Firma Silicon Power přichází s flash diskem, jehož modelové označení je Ultima U05. S výsuvným konektorem se snadno manipuluje pomocí praktického posuvníku. Díky tomuto systému není potřebná krycí čepička, takže nehrozí její ztráta. Model B05 se vyrábí ve třech barevných variantách, takže si každý vybere podle svého vkusu. Tento konkrétní flash disk je oděn do růžového kabátu s matným povrchem odolným proti poškrábání.Uživatel má na ukládání dat k dispozici 32 GB místa. Při kopírování dat informuje o stavu přenosu LED indikátor a pro připojení k počítači využívá rozhraní USB 2.0. Ze stránek výrobce je možné si stáhnout užitečnou aplikaci SP Widget, která umožňuje rychlou synchronizaci a zálohování dat, speciálně např. dokumenty a emaily. Ani šifrování souborů není pro tento software problém a na závěr překvapí i několika možnostmi, jak uzamknout váš počítač a chránit jej tak před nežádoucími zvědavci.

Produkt Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB lze nalézt mezi produkty ve skupině Flash disky, je v nabídce značky Silicon Power, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB je označen EAN kódem 4712702632521.

Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB - parametry produktu

Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB - historie ceny a dostupnosti

Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB - další zajímavé produkty

Silicon Power Ultima U05 Pink 32GB - jak nakoupit nejvýhodnější?