Silicon Power Ultima U03 Black 8GB

Silicon Power Ultima U03 Black 8GB

Silicon Power Ultima U03 Black 8GB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Silicon Power Ultima U03 Black 8GB - popis produktu

Flash disk Silicon Power Ultima U03 Black 8GB:Designový skvost firmy Silicon Power na trhu USB flashdisků. Podporovaný standard U3 představuje moderní a efektivní nástroj pro migraci uživatelů mezi více počítači. Umožňuje uložit na flashdisk své používané programy s vlastní konfigurací, data a dokumenty a pracovat s nimi na jakémkoli počítači s operačním systémem Windows. Je podporován mnoha výrobci softwaru i hardwaru, podporují ho i takové programy jako oblíbené komunikační nástroje Skype nebo ICQ, prohlížeč FireFox nebo grafický software ACDSee. Má také velmi praktickou konstrukci se zasouvacím USB konektorem, která tak nepotřebuje čepičku. Chrání konektor, a přitom je vysouvání velmi rychlé a jednoduché.Parametry a specifikace:Kapacita:8 GBOstatní:Poutko pro připnutíVysunovací konektorPodporované OS:Microsoft Windows 7, Vista, XP, 2000Apple Mac OS 10.3 a vyššíLinux 2.6 a vyššíRozhraní:USB 2.0Rozměry:20 x 55 x 8,6 mmHmotnost:cca 13 gProvozní teplota:0° ~ 70°C

Produkt Silicon Power Ultima U03 Black 8GB lze nalézt mezi produkty ve skupině Flash disky, je v nabídce značky Silicon Power, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině USB flash disky od značky Silicon Power, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Silicon Power Ultima U03 Black 8GB je označen EAN kódem 4712702626551.

Silicon Power Ultima U03 Black 8GB - parametry produktu

Silicon Power Ultima U03 Black 8GB - historie ceny a dostupnosti

Silicon Power Ultima U03 Black 8GB - další zajímavé produkty

Silicon Power Ultima U03 Black 8GB - jak nakoupit nejvýhodnější?