Silicon Power Mobile C80 16GB

Silicon Power Mobile C80 16GB

Silicon Power Mobile C80 16GB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Silicon Power Mobile C80 16GB - popis produktu

Flash disk Silicon Power Mobile C80 16GB:I když je v dnešní době nepřeberné množství cloudových úložišť, ne vždy máte přístup k internetu. V takové situaci přichází na řadu flash disk Silicon Power. K dispozici budete mít kapacitu 16 GB, což je dostatečné pro uložení nebo zálohu vašich osobních i pracovních dokumentů. S takovým objemem paměti na něj lze uložit až 3200 písniček nebo více než 4000 snímků. Flash disk se k vašemu zařízení připojí přes konektor USB-A a USB-C s rozhraním USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0). Při ukládání souborů je k dispozici rychlost 8 MB/s. Na zápis 15GB filmu ve Full HD rozlišení bude potřeba kolem 3,5 minut a k přenosu 1GB souboru postačí pouhých 15 vteřin. Při čtení souborů se rychlost pohybuje okolo 110 MB/s. USB flash disk Silicon Power dotváří stříbrná a šedá barva. Díky kompaktním rozměrům 6,6 × 18 × 49,4 mm (vך×d) jej snadno vezmete kamkoliv s sebou. Hlavní přednosti flash disku Silicon Power Mobile C80 16GB Flash disk Silicon Power je určen pro přenos jednotlivých souborů mezi různými druhy zařízení Jeho kapacita je 16 GB Flash disk disponuje konektorem USB-A a USB-C Rozhraní: USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Ukládání souborů na disk probíhá rychlostí 8 MB/s Čtení souborů probíhá rychlostí 110 MB/s O soukromí souborů se postará softwarové AES-256 šifrování Díky OTG funkci lze flash disk bez námahy připojit k mobilnímu telefonu, který tuto funkci podporuje Praktická funkce automatického zálohování průběžně ukládá data a soubory Poutko umožňuje praktické přichycení k vašim klíčům Materiál flash disku tvoří kov USB flash disk Silicon Power podtrhuje stříbrná a šedá barva Dosahuje rozměrů 6,6 × 18 × 49,4 mm (vך×d) Flash disk Silicon Power disponuje rozličnými vlastnostmi Mějte své nejdůležitější soubory vždy při ruce s flash diskem Silicon Power. Vaše citlivé složky si můžete zašifrovat prostřednictvím softwarového AES-256 šifrování. Tento 256bitový AES šifrovací software ochrání vaše soubory pomocí hesla. Je náročnější na výpočetní výkon, ale přináší velmi silné zabezpečení. Funkce OTG, zabudovaná ve flash disku, poskytuje jednoduchý způsob, jak propojit disk s kompatibilním mobilním telefonem. Praktická funkce automatického zálohování ukládá data a soubory průběžně bez potřeby manuálního ovládání. Integrované poutko na flash disku usnadňuje jeho připojení k vašim klíčům. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní kovový materiál.

Produkt Silicon Power Mobile C80 16GB lze nalézt mezi produkty ve skupině Flash disky, je v nabídce značky Silicon Power, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině USB flash disky od značky Silicon Power, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Silicon Power Mobile C80 16GB má přiřazen EAN kód 4712702644814.

Silicon Power Mobile C80 16GB - parametry produktu

Silicon Power Mobile C80 16GB - historie ceny a dostupnosti

Silicon Power Mobile C80 16GB - další zajímavé produkty

Silicon Power Mobile C80 16GB - jak nakoupit nejvýhodnější?