PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený

PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený

PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený - popis produktu

Vermikompostér PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený: Vermikompostér Urbalive představuje praktickou multifunkční nádobu, která je určená ke kompostování zbytků potravin v domácnostech. Díky ní získáte vysoce kvalitní organické hnojivo pro pěstování pokojových i domácích rostlin. Mezi její přednosti patří kvalitní technologické zpracování i moderní design. Ten se soustředí především na praktické vlastnosti, snadnou údržbu a čištění a zajištění hladkého zpracování odpadu bez zápachu a plísně. Bio odpad se na vermikompost promění za pomocí žížal, které zaručí domácí kompostování. Vermikompostér Urbalive je nenáročným pomocníkem pro tvorbu kvalitního hnojiva, který můžete umístit na terasu či chodbu vašeho domu. Klíčové vlastnosti Urbalive vermikompostéru, sv. zelenáMultifunkční nádobaUrčená pro kompostování zbytků potravin v domácnostiDíky vermikompostéru Urbalive získáte kvalitní organické hnojivoKvalitní technologické zpracováníModerní designPraktické vlastnosti a snadné čištěníZpracování bio odpadu bez zápachu a plísněDomácí kompostování za pomoci žížalVermikompostér vyžaduje teplotu v rozmezí 5 °C až 25 °CBarevné provedení: světle zelené Jak vermikompostér fungujeVermikompostér Urbalive funguje na principu proměny bio odpadu v kvalitní organické hnojivo za pomoci žížal. Pro to je zapotřebí do něj přidávat jen takové věci, které jsou pro tuto proměnu vhodné. Zbytky zeleniny a ovoce, slupky od brambor, čajové sáčky, kávová sedlina, vaječné skořápky, suché pečivo, zbytky rostlin, papírové ubrousky, to vše jsou ideální potraviny a předměty pro kompostér. Do vermikompostéru naproti tomu nepatří mléčné a masné výrobky, kosti, sádlo, olej a chuťově výrazné potraviny. Budete-li se držet těchto základních pravidel, získáte vysoce kvalitní organické hnojivo. Praktické vybaveníVermikompostér Urbalive obsahuje praktické vybavení, aby příprava na kompostování a následnou proměnu na hnojivo byla co nejjednodušší. Víko s dřevěným madlem, dvě patra, spodní díl, vypouštěcí ventil, mřížka s textilií, 4 dřevěné nohy a 4 vruty, to vše je jeho součástí. Pro ještě snazší manipulaci vám přijde vhod také lopatka, rukavice a lepová deska. Vermikompostér Urbalive je jednoduše skvělým praktickým pomocníkem, díky kterému získáte velmi kvalitní organické hnojivo pro vaše rostliny. Rozměry:60,5 × 50,5 × 38 cm Hmotnost:6,65 kg

Vermikompostér je nádoba určená k domácímu kompostování kuchyňského bioodpadu pomocí kalifornských žížal. Udržba i čištění vermikompostéru je snadné . Při dodržování několika pravidel je kompostování bezproblémové. Vermikompostér je sestaven z kompostovacích pater, kde pracují žížaly a kde vzniká vermikompost a nádoby, kam odtéká žížalí čaj . Vermikompost obsahuje účinné enzymy a přírodní růstové hormony . Přidává se k zemině do květináčů a truhlíků. Žížalí čaj je vynikající tekuté hnojivo obsahující vysoké množství živin a enzymů , které pomáhají rostlinám růst a udržovat je odolné vůči nemocem a škůdcům.

Produkt PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený je označen EAN kódem 8590415007746.

PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený - parametry produktu

PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený - historie ceny a dostupnosti

PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený - další zajímavé produkty

PLASTIA Vermikompostér URBANLIVE, 50.5 x 60.5 x 38cm, světle zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?