UNO Karty

UNO Karty

UNO Karty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

UNO Karty - popis produktu

Karetní hra UNO Karty:Není vyplněn Alternativní text k fotografii!UNO hrací kartyOblíbená společenská hra UNO si získá všechny příznivce karetních her. Tato hra se podobá klasickému Prší, ale nabízí však více herních možností, díky čemuž je o něco zajímavější. Karetní hru UNO můžete hrát ve skupinkách či ve dvojici. Hra je svými pravidly podobná oblíbené hře Prší. Úkolem je využití všech karet proti vašim protivníkům. Nezapomínejte však na speciální akční karty, které můžou změnit celý průběh hry. UNO se perfektně hodí na každou párty, díky jednoduchým pravidlům jej ale snadno pochopí i děti, takže může rozvířit nudné rodinné odpoledne. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčové vlastnosti karetní hry UNOCelosvětově oblíbená karetní hra podobná Prší Speciální akční karty mění průběh hryJednoduchá pravidlaHra je vhodná i pro děti od 7 letUNO Karty pro 2–10 hráčůIdeální na cesty, ale také na párty Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Speciální akční karty UNO mění průběh hryÚkolem hráčů je zbavit se všech karet, které mají v rukou, přičemž odhazovat lze pouze karty stejné barvy. Ve hře se však vyskytují i speciální karty, které vám umožní vaší barvu změnit, vystavit soupeři stopku pro dané kolo, či jej nechat dolíznout si karty. Snadno tak můžete otočit průběh rozehrané hry.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kapesní verze ideální na cestování či pártyDíky své kapesní verzi je ideální na cesty, ale zábavu zajistí také na párty či rodinné sešlosti. První hráč, kterému zůstane jedna karta, vyhrává. Nezapomeňte však zvolat UNO!

Produkt UNO Karty lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku Mattel, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku Mattel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt UNO Karty má přiřazen EAN kód 746775036744.

UNO Karty - parametry produktu

UNO Karty - historie ceny a dostupnosti

UNO Karty - další zajímavé produkty

UNO Karty - jak nakoupit nejvýhodnější?