Mattel UNO karetní hra #62670

Mattel UNO karetní hra #62670

Mattel UNO karetní hra #62670

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mattel UNO karetní hra - popis produktu

Karetní hra UNO Dos: Léty prověřená a světově oblíbená hra UNO je zpět s novou modifikací, která nese název UNO Dos. Milovníci karetních her ocení jednoduchá pravidla a zábavný charakter, který nadchne děti i dospělé. V balíčku naleznete 108 herních karet k vytvoření herního večera pro 2 až 10 hráčů. Karetní hra UNO Dos je vhodná pro všechny dospělé a děti od 7 let. Tak se dejte do hry a buďte první, kdo získá maximální počet bodů! Klíčové vlastnosti karetní hry UNO DosVhodná pro všechny od 7 letModifikace světově známé hry UNOUNO Dos je vhodná pro 2-10 hráčůBalení obsahuje herní karty, návod, bodovou tabulku a tužku Jednoduché a zábavnéPravidla hry UNO Dos jsou tak jednoduchá, že je zvládnete během krátké chvíle a můžete se rovnou pustit do hry. Pokud jste znalci klasické hry UNO, pak pro vás nová modifikace připraví ještě více zábavy. Zbavte se všech karet, které máte v ruce a jako první získejte 500 bodů pro sebe či váš tým. Používejte akční karty, abyste hru znesnadnili svým soupeřům a jakmile budete mít v ruce poslední dvě karty, vykřikněte Dos! a získejte si pozornost svých herních protivníků. Ukažte, kdo je tu opravdový šampion v karetní hře UNO!

Mattel Uno

UNO je klasická jednoduchá karetní hra s přiřazováním karet stejných barev a čísel, která nikdy neomrzí! Pro ještě větší zábavu nyní ve hře najdete novinku, a to tři akční přepisovatelné karty, díky kterým můžete vytvářet svá vlastní pravidla! Dále jsou ve hře také speciální karty, díky kterým je UNO tak revoluční a oblíbené! V balíčku najdete celkem 19 karet od každé ze čtyř barev (červená, zelená, modrá a žlutá) plus tyto speciální karty: osmkrát Vezmi si dvě karty, čtyřikrát Změna směru (v každé barvě), čtyřikrát Přeskoč karty (v každé barvě) a společně s nimi také čtyřikrát Divoká karta, čtyřikrát Vezmi si čtyři karty, jedenkrát Vyměň si karty a třikrát karty Přepiš to. Vyhrává ten, který jako první dosáhne pěti bodů. Rozjeď srandu s UNO! Hra obsahuje 112 karet.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Produkt Mattel UNO karetní hra #62670 patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku Mattel.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku Mattel.

Produkt Mattel UNO karetní hra #62670 má EAN kód 887961629385.

Mattel UNO karetní hra - parametry produktu

Mattel UNO karetní hra - historie ceny a dostupnosti

Mattel UNO karetní hra - další zajímavé produkty

Mattel UNO karetní hra - jak nakoupit nejvýhodnější?