Váha UMAX Smart Scale US30HRC

Váha UMAX Smart Scale US30HRC

Váha UMAX Smart Scale US30HRC

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Váha UMAX Smart Scale US30HRC - popis produktu

Osobní váha UMAX Smart Scale US30HRC:Zjistěte více o svém těleNová osobní váha UMAX Smart Scale US30HRC v černé barvě vám pomůže se dostat do ideální kondice. Díky patentované ITO technologii měří bez kovových kontaktů 15 různých tělesných parametrů - např. tělesný tuk, objem vody, proteiny, metabolický věk a devět dalších. Unikátní vlastností je měření tepové frekvence a také měření na všech površích včetně koberce. Vámi naměřená data můžete ukládat ve svém smartphonu díky skvělé mobilní aplikaci, která je kompletně v češtině a dalších jazycích. Kvalitní zpracování této váhy zaručuje její dlouhodobou spolehlivost a vysokou přesnost měření. Buďte v obraze s UMAX Smart Scale US30HRC Při každém měření se bezdrátovým přenosem pomocí Bluetooth veškerá data přemístí do vašeho mobilního telefonu s aplikací pro iOS nebo Android. Aplikace je kompletně v češtině i dalších jazycích, a tak se v ní může každý lehce orientovat. Tam najdete vaše aktuální výsledky, nebo také historii vážení. Tato data jsou díky cloudu bezpečně zálohována a proto o ně nikdy nepřijdete.Měření pro všechnyV mobilní aplikace pro UMAX Smart Scale US30HRC můžete bez obtíží přidat i další členy rodiny a těm budou jejich data přiřazena. Smart Scale sama podle váhy člověka na ní stojící rozpozná, komu naměřené hodnoty patří. Zároveň můžete v aplikace získané údaje sdílet se svými přáteli a ti vám na oplátku můžou poskytnout své vlastní.Klíčové vlastnosti váhy UMAX Smart Scale US30HRCRozměry: 320 × 320 × 20 mmHmotnost: 3 kgBaterie: Li-Ion dobíjecí 400 mAhNabíjení: Micro USB konektorRozsah měření váhy UMAX Smart Scale US30HRC 0,2-180 kgStandardní odchylka: 50 gBezdrátový přenos: Bluetooth 4.0Mobilní aplikace: Feelfit Health Fitness Tool v češtiněZměřte 15 tělesných parametrů s UMAX Smart Scale US10CHmotnostBMITělesný tukHodnocení postavyHmotnost bez tukuPodkožní tukViscerální tukObjem vodyKosterní svalySvalová hmotaKostní hmotaProteinyBMRMetabolický věkTepová frekvence 

Váha UMAX Smart Scale US30HRC

Osobní váha Umax US30HRC je ideálním pomocníkem nové generace pro sledování hmotnosti, včetně tepové frekvence. Model US30HRC analyzuje tělesné složení až 15 různých parametrů např. tělesný tuk, kosterní svaly, viscerální tuk, objem vody, proteiny, metabolický věk nebo BMI a měří hmotnost prostřednictvím bioelektrické impedanční analýzy BIA. Dlouhodobou vysokou přesnost měření zajišťuje použitá ITO technologie bez kovových částí, patentovaný systém měření a kvalitní materiály váhy. Díky konstrukci přístroje lze měření provádět i na koberci.

Chytrá váha Váha je pomocí Bluetooth bezdrátově propojena s mobilní aplikací v češtině a vy tak můžete pohodlně kontrolovat naměřená data. Váha dokáže změřit tepovou frekvenci, zobrazit ji na displeji a spolu s dalšími parametry ji přenést do mobilní aplikace s možností sledovat celou historii měření. V aplikaci můžete jednoduše přidat také další členy rodiny a sledovat i jejich data. O svém těle se tak dozvíte mnohem více, než jste očekávali.

 

Klíčové vlastnosti:

  • Diagnostická osobní váha
  • Kapacita 180 kg, přesnost na 50 g
  • Funkce SMART
  • Funkce diagnostiky
  • Dobíjecí Li-Ion baterie 400 mAh
  • Digitální displej

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Váha UMAX Smart Scale US30HRC patří do skupiny produktů Osobní váhy, vyrábí jej značka UMAX, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Váha UMAX Smart Scale US30HRC je označen EAN kódem 8595142715841.

Váha UMAX Smart Scale US30HRC - parametry produktu

KategorieOsobní váhy
ZnačkaUMAX
E-shopAlza.cz
EAN8595142715841

Váha UMAX Smart Scale US30HRC - historie ceny a dostupnosti

Váha UMAX Smart Scale US30HRC - další zajímavé produkty

Váha UMAX Smart Scale US30HRC - jak nakoupit nejvýhodnější?