ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry - popis produktu

Podfuky a podvádění ve hrách jsou zakázány. Avšak ne ve hře Túry Můry. Pokud budete správně podvádět a chytře odhazovat karty, můžete se pokusit zbavit se všech svých karet jako první a zvítězit.

Můžete se podfukem mazaně zbavit některých svých karet (nezáleží na tom, zda to jsou Túry můry, akční karty nebo číselné karty), např. tak, že je upustíte pod stůl, odhodíte přes rameno nebo ukryjete v rukávu. Můžete udělat cokoli, co je zábavné. Avšak pro podfuky stále platí pravidla.

Obsah balení:72 hracích karet: 

  • 20 akčních karet
  • 43 číselných karet 
  • 8 túr můr
  • strážný brouk 
  • pravidla hry

Parametry společenské hry – Túry Můry:Doporučený věk – od 7 letUrčení – pro celou rodinuVhodné pro - 3-5 hráčů Hrací doba – cca 15 - 20  min.

Schmidt Túry Můry

Karetní rodinná hra, ve které se tolerují podfuky podložené pravidly.

Hráči mají za úkol odhazovat karty, šikovně se jich zbavovat. Kdo se zbaví svých karet jako první, stává se vítězem.

V této hře se hráči mohou zbavovat karet neobvyklým atypickým způsobem. Odhozením za rameno, ukrytím do rukávu nebo jiným překvapivým způsobem. Nezáleží na tom, které harty hráč drží, zda akční či číselné karty.

Obsah balení:

  • celkem 72 hracích karet
  • 20 akčních karet, 43 číselných karet
  • 8 túr můr, strážný brouk
  • pravidla hry

Kupte dětem Túry Můry a zahrejte si s nimi!

Vhodné pro děti od 7 let Délka hry: 15 min Počet hráčů: 3 - 5

Schmidt Túry Můry

Už vás nudí hry, ve kterých se musíte striktně řídit pravidly a podvádět jen tajně a tak, aby to nikdo nezjistil? Karetní hra Túry Můry vám povoluje podvádět a tím je zábavnější než ostatní hry. Není to však tak jednoduché.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Ve veselé karetní hře Túry Můry je na rozdíl od jiných her povoleno podvádět! Snažíte se zbavit svých karet jako první a můžete třeba jednu ze svých karet nenápadně upustit pod stůl, nebo ji schovat v širokém rukávu. V roce 2012 byla tato hra doporučena v Německu na dětskou hru roku. Hra obsahuje: 72 hracích karet (20 akčních, 43 číselných, 8 túr můr), 1 strážného brouka a pravidla.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku ADC Blackfire, ADC Blackfire Entertainment, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele, v nabídce prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ADC Blackfire, ADC Blackfire Entertainment, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele, v nabídce prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je určen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Karetní hry, patří pod značku ADC Blackfire, ADC Blackfire Entertainment, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele v nabídce e-shopu Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je určen unisex.

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry má přiřazen EAN kód 8594054911174.

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry - parametry produktu

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry - historie ceny a dostupnosti

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry - další zajímavé produkty

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Můry - jak nakoupit nejvýhodnější?