Tunturi R20 Rower Compentence

Tunturi R20 Rower Compentence

Tunturi R20 Rower Compentence

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tunturi R20 Rower Compentence - popis produktu

Veslařský trenažér Tunturi R20 Rower Compentence:   Veslařský trenažér Tunturi R20 Rower Compentence vám umožní efektivní cvičení z pohodlí vaší domácí posilovny. Vyniká masivní konstrukcí z kvalitní oceli, která přístroji dodává na odolnosti, a dokonalou ergonomií rámu. Vybavený je 6kg setrvačníkem, který je brzděný magnetickou brzdou, což zajistí tichý chod při cvičení. Ke komfortu při cvičení napomáhá anatomicky tvarovaný sedák jezdící v kvalitní hliníkové liště i možnost nastavení vzdálenosti sedáku k pedálům. Tu lze přitom nastavit maximálně na vzdálenost 103 cm odpovídající výšce postavy 195 cm. Velkoplošné pohodlné pedály jsou opatřené opěrkou i páskem pro uchycení chodidel. Klíčové vlastnosti veslařského trenažéru Tunturi R20 Rower Compentence Veslařský trenažér vhodný do domácí posilovny Tvořený masivní ocelovou konstrukcí S dokonalou ergonomií rámu Vybavený 6kg setrvačníkem a magnetickou brzdou Anatomicky tvarovaný sedák pro pohodlí při cvičení Možnost nastavení vzdálenosti sedáku k pedálům Velkoplošné pohodlné pedály opatřené opěrkou i páskem Snadné ovládání zátěže pomocí otočného regulátoru Tunturi R20 Rower Compentence s 5 LCD displejem Displej zobrazuje čas, vzdálenost, počet záběrů za minutu, rychlost i tepovou frekvenci Měření tepové frekvence prostřednictvím hrudního pásu (není součástí balení) Možnost nastavení cílových hodnot i hranice pulsu Funkce Recovery vyhodnocující fyzickou kondici Trenažér Tunturi s nosností až 135 kg Lze složit pro úsporu místa při skladování Transportní kolečka umožní velmi snadný přesun Barevné provedení: černé Trenažér Tunturi vyhodnotí po tréninku vaši fyzickou kondici Pomocí otočného regulátoru můžete manuálně ovládat zátěž přesně podle vaší potřeby. Tunturi R20 Rower Compentence je vybavený velkým 5 LCD displejem zobrazujícím čas, vzdálenost, počet záběrů za minutu, rychlost i tepovou frekvenci, kterou lze sledovat pomocí hrudního pásu. Ten ovšem není součástí balení. Na displeji si lze nastavit také cílové hodnoty i hranici pulsu, kterou nechcete při cvičení překročit. Díky funkci Recovery trenažér vyhodnotí po tréninku vaši fyzickou kondici. Tunturi R20 Rower Compentence lze snadno složit Veslařský trenažér Tunturi disponuje také odolným tažným popruhem, který vyniká svojí dlouhou životností, a nabízí nosnost až 135 kg. Transportní kolečka umožní velmi snadný přesun a díky mechanismu sklápění pojezdu sedáku jej lze složit a uspořit tak místo v době, kdy trenažér nebudete používat. Tunturi R20 Rower Compentence je skvělým přístrojem, na kterém procvičíte celé své tělo a udrží vás tak v dobré fyzické kondici. Nosnost:135 kg Hmotnost:32 kg

Produkt Tunturi R20 Rower Compentence lze nalézt mezi produkty ve skupině Veslovací trenažéry, patří pod značku Tunturi, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Veslařské trenažéry, vyrábí jej značka Tunturi, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Tunturi R20 Rower Compentence popisuje EAN kód 8717842028452.

Tunturi R20 Rower Compentence - parametry produktu

Tunturi R20 Rower Compentence - historie ceny a dostupnosti

Tunturi R20 Rower Compentence - další zajímavé produkty

Tunturi R20 Rower Compentence - jak nakoupit nejvýhodnější?