Tunturi FitRow 50

Tunturi FitRow 50

Tunturi FitRow 50

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tunturi FitRow 50 - popis produktu

Veslařský trenažér Tunturi FitRow 50:Veslařský trenažer s plynulým a tichým chodemModerní veslařský trenažér Tunturi FitRow 50 je ideální cvičební nástroj pro amatérské i profesionální sportovce. Disponuje elektronickou volbou požadované zátěže a nabízí 17 tréningových programů. Pro maximální komfort je trenažér vybaven ergonomickým polstrovaným sedlem s plynulým pojezdem, který zajišťuje kalibrovaný setrvačník s průmyslovými ložisky.Klíčové vlastnosti veslařského trenažéru Tunturi FitRow 50Stabilní a masivní konstrukce s kvalitními komponentyUnikátní magnetický brzdový systém s tichým chodemSetrvačník a ergonomicky tvarované polstrované sedlo s plynulým pojezdem zaručují komfortní tréninkElektronická regulace zátěže pomocí přehledného LCD displejeMožnost výběru ze 17 cvičebních programůMěření času, vzdálenosti, počtu záběrů, tepové frekvence i spálených kaloriíMěření tepové frekvence přes hrudní pás (volitelné příslušenství)Kompaktní skládací konstrukceKolečka pro snazší transport a vyrovnání nerovnostíMaximální nosnost 120 kgHmotnosti 34 kgPočítač s podsvíceným LCD displejemTunturi FitRow 50 disponuje magnetickým brzdným systémem s 16 úrovněmi odporu a přehledným 5,5 LCD displejem, pomocí kterého snadno navolíte míru požadované zátěže pro profesionální trénink nebo rekreační cvičení. Na displeji se rovněž zobrazuje aktuální rychlost, vzdálenost, počet záběrů za minutu, spálené kalorie či tepová frekvence.Skladná konstrukceDíky zafixování chodidel na nášlapech přes řemínky na suchý zip je zajištěna maximální stabilita při tréninku. Díky univerzální konstrukci lze kromě veslování procvičit i několik dalších cviků, jako jsou bicepsové zdvihy nebo přítahy na ramena. Trenažer je navíc možné snadno složit pro úsporu místa a nechybí ani kolečka pro pohodlný přesun.  

Produkt Tunturi FitRow 50 patří do skupiny produktů Veslovací trenažéry, patří pod značku Tunturi, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Veslařské trenažéry, vyrábí jej značka Tunturi, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Tunturi FitRow 50 označuje EAN kód 8717842029893.

Tunturi FitRow 50 - parametry produktu

Tunturi FitRow 50 - historie ceny a dostupnosti

Tunturi FitRow 50 - další zajímavé produkty

Tunturi FitRow 50 - jak nakoupit nejvýhodnější?