TULA Baby FTG Nosítko Tempo

TULA Baby FTG Nosítko Tempo

TULA Baby FTG Nosítko Tempo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 615 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TULA Baby FTG Nosítko Tempo - popis produktu

Když přivítáte Vaše dítě na svět, volně rostoucí nosítko se plynule přizpůsobí a umožní vám těsnou blízkost již od narození. Naše první rostoucí nosítka oslavují vzácné momenty dětství. Je to tak jednoduché, ale velmi drahocenné. Plně nastavitelné ergonomické nosítko má nastavitelnou výšku a šířku a přizpůsobí se Vašemu rostoucímu dítěti. Toto inovativní nosítko lze používat již od narození (od váhy dítěte 3,2 kg) bez nutnosti použití novorozenecké vložky „Infant Insert“. Možnost nošení na břiše a na zádech - váha dítěte je rovnoměrně rozložená mezi obě ramena a boky rodiče a nezatěžuje páteř dítěte ani rodiče. Je lehké, skladné a manipulace s nosítkem je velmi jednoduchá. Vhodné pro běžné denní nošení ve městě i v přírodě - ideální volba, jak si užít každodenní dobrodružství s Vaším dítětem bez kočárku. Dítě je v bezpečné a pohodlné pozici a rodiče mají svobodu pohybu. Vlastnosti: • panel nosítka je nastavitelný ve třech pozicích šířky a dvou pozicích délky, což umožňuje ergonomicky pohodlnou a bezpečnou polohu v každé fázi vývoje těla dítěte. Dítě sedí v ergonomické poloze, přirozená poloha nožiček má tvar písmene „M“ v každé fázi a poloze nošení• nastavitelné polstrované ramenní popruhy pro optimální pohodlí v oblasti krku a ramen• extra polstrovaní v oblasti nožiček dítěte pro jeho pohodlí• 2 pozice nošení - možnost nošení na břiše a na zádech• pro děti od 3,2 kg do 20,4 kg• praktická kapsa na bederním pásu pro uschování drobností• odnímatelná kapucka na spaní - podpírá hlavičku dítěte během spánku a chrání jej před sluncem a větrem• spony testované v přísných spotřebitelských testech• vhodné pro děti od narozeníTechnické parametry:• rozměry panelu: v závislosti na možnosti nastavení je šířka sedu nastavitelná od 13 do 38 cm a výška panelu od 28 až 43 cm• rozměry bederního pásu: výška 13 cm, délka 69 až 145 cm• váha nosítka: 0,8 kg• materiál nosítka: ručně vyrobený prodyšný a lehký kepr (100 % OEKO-TEX Standard 100 -certifikované plátno)• údržba: lze prát v pračce na cyklus ruční praní s jemným pracím prostředkem šetrným k barvám v co nejchladnější vodě a sušit na vzduchuZnačka TULA je oceňovaná v oboru nošení. Baby Tula nabízí krásná, snadno použitelná, všestranná a dlouhotrvající nosítka, která poskytují pohodlný a ergonomický způsob podpory a vazby mezi nositelem a dítětem od narození do 4 let.Baby Tula je hrdá, že splňuje bezpečnostní standardy a normy a je obchodním členem Baby Carrier Industy Alliance (BCIA).Tula nosítka jsou k dispozici v mnoha designech, takže jsou nejen užitečná, ale i stylová!

Nosítko TULA Baby FTG Nosítko Tempo:Zamýšlíte nosit své miminko pořád u sebe? Potom by se vám mohlo líbit nosítko Tula s největší nosností 20 kg. Tenhle typ nosítka je přizpůsobený k nošení na na břicho a na záda. Zásluhou ergonomického tvaru si můžete být jisti, že vaše miminko bude mít náležitě zakulacená záda, podsazený zadeček a kolínka v úměrné výšce. O vaše pohodlí při nošení miminka se postarají polstrované popruhy, takže se nemusíte obávat škrcení či tahání. Dokonce jej můžete snadno vyprat v pračce. Nosítko TULA Baby FTG Nosítko Tempo disponuje barvou, jenž je vícebarevná. Zajímavé vlastnosti nosítka pro miminko TULA Baby FTG Nosítko Tempo Zásluhou tohoto praktického nosítka můžete být s miminkem vždy spolu Maximální možná nosnost Tula: 20 kg Můžete jej nosit připevněné na na břicho a na záda Nosítko pro miminka dominuje ergonomickým tvarem Polstrované popruhy vám zařídí maximální komfort Dokonce ho můžete bez problému vyprat v pračce Mohou jej využít také maminky po císařském řezu Barva nosítka Tula: vícebarevná

Tento produkt se nachází v kategorii Nosiče dětí, patří značce Tula, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz.

Produkt TULA Baby FTG Nosítko Tempo lze nalézt mezi produkty ve skupině Nosiče pro děti, patří pod značku Tula, v nabídce prodejce Market-24.cz.

Produkt TULA Baby FTG Nosítko Tempo popisuje EAN kód 5903050387877.

TULA Baby FTG Nosítko Tempo - parametry produktu

TULA Baby FTG Nosítko Tempo - historie ceny a dostupnosti

TULA Baby FTG Nosítko Tempo - další zajímavé produkty

TULA Baby FTG Nosítko Tempo - jak nakoupit nejvýhodnější?