Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení  v tubě 75 g #1348977

Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g #1348977

Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení  v tubě 75 g #1348977

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 332 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g - popis produktu

Krém na holení Truefitt & Hill Trafalgar Shaving Cream Tube 75 g: Pozvedněte svou denní rutinu holení na novou, luxusnější úroveň s krémem na holení Truefitt & Hill Trafalgar. Anglická značka Truefitt & Hill má dlouholetou tradici, která se promítá do kvality jejich výrobků. S krémem na holení Trafalgar bude vaše oholení hladké a přesné, je vhodný pro všechny typy vousů. Krém je navíc velice šetrný k pokožce, brání zarudnutí a podráždění a díky obsahu glycerinu hloubkově hydratuje. Truefitt & Hill Trafalgar je atraktivní také svou klasickou vůní santalového a cedrového dřeva s tóny jasmínu a koření. Praktické balení krému Trafalgar ve formě tuby ho dělá ideálním společníkem každého gentlemana na cestách.  Klíčové vlastnosti mýdla na holení Truefitt & Hill TrafalgarLuxusní výrobek s dlouholetou tradicíS krémem Truefitt & Hill Trafalgar bude vaše oholení hladké a přesnéHolení bude příjemné a pokožka po něm hydratovaná Krém na holení Truefitt & Hill Trafalgar je k pokožce velmi šetrnýPříjemná vůně jasmínu a koření na dřevěných tónechBalení je ideální na cestyPoužití:Naneste krém na vlhkou pokožku a pomocí štětky na holení nebo prstů vytvořte bohatou pěnu. Po oholení omyjte vodou.

Krém na holení v tubě Trafalgar od Truefitt and Hill má svěží vůni cedrového a santalového dřeva doplněnou o jemné tóny jasmínu a koření. Krém je na bázi glycerinu.

Produkt Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g #1348977 patří do skupiny produktů Denní krém, patří pod značku Truefitt & Hill, Truefitt and Hill v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Krémy na holení, patří pod značku Truefitt & Hill, Truefitt and Hill, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g #1348977 označuje EAN kód 682940000533.

Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g - parametry produktu

Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g - historie ceny a dostupnosti

Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g - další zajímavé produkty

Truefitt and Hill Trafalgar krém na holení v tubě 75 g - jak nakoupit nejvýhodnější?