Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black

Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black

Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black - popis produktu

Peněženka Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black: Sofistikovaná a intuitivní peněženka s výsuvnou funkcí na karty ovladatelná tlačítkem na boku podobně jako smartphone. Nechybí samostatně otvíratelný oddíl na bankovky, méně používané karty a navštívenky. Její patentovaný design s oddělenými přihrádkami vám přináší dokonalý pořádek, přičemž zabere minimum místa v kapse či kabelce. Tru Virtu ochrání díky uzavřené hliníkové konstrukci vaše doklady a kreditní karty před mechanickým poškozením, dálkovým skenováním, demagnetizací a nepřízní počasí. Elegantní odstín Nappa Black eloxovaného povrchu hliníkového pouzdra umožňuje skvělé sladění s vaším vkusem a ostatními módními doplňky. Klíčové vlastnosti peněženky Tru Virtu Click and SlideSofistikovaná moderní peněženka v barvě Nappa BlackS výsuvnou funkcí na kartySamostatný oddíl na bankovky a navštívenkyOchrana před zcizením datOvládá se tlačítkem na boku jako smartphoneKvalitní německý výrobek s patentovanou technologií

Produkt Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black patří do skupiny produktů Kožené peněženky od značky Tru Virtu v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pouzdra na karty, je v nabídce značky Tru Virtu v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black patří do skupiny produktů Pánské peněženky od značky Tru Virtu v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black označuje EAN kód 4260050237313.

Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black - parametry produktu

Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black - historie ceny a dostupnosti

Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black - další zajímavé produkty

Tru Virtu Click & Slide - leather Nappa Black - jak nakoupit nejvýhodnější?