Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day

Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day

Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 275 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day - popis produktu

Společenská hra Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day: Hra Fruit Day pro všechny milovníky ovoce a prasátka Peppy od Trefl je tady. Namíchejte si spolu s Peppou, jejím bráškou Tomem a dalšími kamarády skvělé a chutné ovocné smoothie. Čeká na vás jablko, pomeranč, banán, jahoda, maliny, hruška, třešně, ananas, ostružiny, hrozny, meloun a meruňka. Ale pozor na smradlavý sýr! Najděte žetony, které potřebujete, a vyrobte si svůj koktejl. Ve Fruit Day se vám bude hodit, pokud jste všímaví. Kdo jako první namíchá své smoothie, vyhrává. Klíčové vlastnosti společenské hry Trefl Prasátko Peppa: Fruit DayHra Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day pro děti i jejich rodičeNa motivy oblíbeného dětského seriálu o prasátku PeppaHráči hledají žetony ovoce, ze kterého pak vyrábějí smoothieHra obsahuje dvě variantyTrénuje všímavost dětíHra Prasáto Peppa: Fruit Day je vhodná pro děti od 4 let  Namíchejte si smoothie s prasátkem PeppouHru Prasátko Peppa: Fruit Day lze hrát dvěma způsoby. V prvním si hráči vytvoří smoothie z nalezených párů ovoce, ve druhém prvně řeknou, z jakého ovoce budou smoothie míchat, a pak ho hledají. Připravte symboly a žetony ovoce. Každý hráč pak hází kostkou a provede úkol, který padl na kostkách: otočí dva žetony, nebo otočí jeden žeton, nebo vymění dva žetony. Pozor také na žeton se smradlavým sýrem. Hru Prasátko Peppa: Fruit Day vyhrává hráč, který jako první vyrobí nalezne potřebné žetony a vyrobí své smoothie. Obsah balení:4 hráčské desky ve tvaru skleničky12 symbolů ovoce24 žetonů ovoceŽeton smradlavého sýraSymbol prvního hráčeHrací kostkaNávod

Oslavte s prasátkem Peppo a jeho přáteli Den ovoce se hrou Fruit Day. Budete si moci vyrobit vlastní smoothie z náhodného nebo Vámi vybraného ovoce. Možná to zní jednoduše, ale budete potřebovat všímavost a špetku štěstí. Tak hurá do přípravy ovocných drinků... Doporučeno pro děti od 4 let.

Produkt Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku Trefl, v nabídce prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Stolní hry, je v nabídce značky Trefl, naleznete ho u prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day označuje EAN kód 5900511015973.

Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day - parametry produktu

Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day - historie ceny a dostupnosti

Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day - další zajímavé produkty

Trefl Prasátko Peppa: Fruit Day - jak nakoupit nejvýhodnější?