CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g

CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g

CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g - popis produktu

Lepidlo CEYS Total Tech Tri´Action 10 g: Univerzální lepidlo Ceys Total Tech Tri` Action v transparentním provedení o objemu 10 g je určeno nejen pro lepení, ale také na tmelení či opravování. Lepidlo je zcela nerozpustné a navíc odolává i UV záření. Můžete jej použít na dřevo, beton, plasty, zrcadla, PVC, hliník, pryž a na spoustu dalších materiálů. Pomocí tohoto lepidla Ceys bez problémů například opravíte těsnění, gumy do pračky, automobilový interiér, trubici vysavače či plavecké brýle. Jistě oceníte také vysokou odolnost vůči teplotám od -50 °C až do +120 °C. Klíčové vlastnosti lepidla Ceys Total Tech Tri` Action, 10 gLepidlo Ceys Total Tech Tri` Action s vysokou odolností vůči teplotámUrčeno pro lepení, tmelení nebo drobné opravyNerozpustné a odolné vůči UV zářeníVhodné na PVC, plasty, beton, hliník, dřevo, pryž a další materiályTransparentní provedení s univerzálním využitímVysoká přilnavost k lepenému materiálu Návod na použití a vhodné materiályZpůsob použití:1. Slepované povrchy OČISTĚTE a důkladně osušte.2. NANESTE: Jako lepidlo: aplikujte na jednu z ploch a stlačením plochy spojte. Předmětem alespoň po dobu jedné hodiny nehýbejte. Pokud jde o aplikaci na svislé ploše, počkejte po dobu 2 hod. Jako těsnicí hmota: naneste proužek a uhlaďte jej namydleným prstem.Vhodné k lepení těchto materiálů:Beton, cihla, kovy, mramor, dřevo, střešní tašky, galvanizované povrchy, plasty, zrcadla,  cement, terakota, břidlice, PVC, ABS, metakrylát, hliník,  polykarbonát, polystyren, pryžObjem:10 g

Ceys Tri'Action s technologií Total Tech jsou 3 produkty v jednom: lepí, tmelí, opravuje jakýkoliv materiál v jakékoliv situaci, je odolný i nejtvrdším podmínkám. Zvládne všechno, dokonce i pod vodou.   Vlastnosti: - Zvládne všechno - Lepí tmelí opravuje - Gel neviditelný - Plast, kov, guma, kůže, dřevo, sklo, keramika, kaučuk - Maximální všestrannost: Lepí, tmelí a opravuje všechny typy materiálů. Neobsahuje rozpouštědla; nepoškozuje plochy. - Ultra odolný: Mimořádná odolnost povětrnostním podmínkám (-50­°C až +120°C), stárnutí a UV záření. Odolný plísni a vodě. - Super flexibilní: Umožňuje pružné spoje a elastické spáry.   Technologie Total Tech: Polymer Total3 - Odolný vodě a vlhkosti - Dokonce i pod vodou - Rány a vibrace - Pružné materiály - Extrémní podmínky - 100% vodotěsné a vzduchotěsné spoje

Velké využití nabízí univerzální lepidlo Tri action, které lepí a tmelí a to i vlhké plochy.Je vhodné na plast, kov, gumu, kůži, dřevo, sklo, keramiku, kaučuk.

Produkt CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g patří do skupiny produktů Tmelová lepidla, je v nabídce značky CEYS v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz, 4home.cz.

Produkt CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g má přiřazen EAN kód 8411519772289.

CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g - parametry produktu

CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g - historie ceny a dostupnosti

CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g - další zajímavé produkty

CEYS Univerzální lepidlo MS Tech, 10 g - jak nakoupit nejvýhodnější?