Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví

Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví

Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví - popis produktu

Při přípravě domácího cukroví se neobejdete bez tradičních vykrajovátek. Jsou vyrobená z odolného materiálu a práce s nimi je snadná a rychlá. Vhodná na cukroví, perníčky, potahové, nebo modelovací hmoty. Sada 12 tvarů - kometa, zvonek, ryba, 2x anděl, čert, pečeť se stuhou/dárková mašle, stromek, sněhulák, král, svíčka, Santa Claus.

Materiál: kov Počet kusů v sadě: 12

Vezměte své malé pomocníky do kuchyně a připravte společně vánoční cukroví, které tak letos všem zachutná ještě o kousek víc. Se sadou roztomilých vykrájovátek vykouzlíte krásné perníčky, linecké i křehké sušenky, a to vše ve tvarech, které budou děti milovat. Užijte si společné chvíle a vytvořte si krásnou vánoční atmosféru, na niž se nezapomíná!Sada obsahuje: zvonek, kometa, ryba, anděl 1, anděl 2, čert, mikuláš, sněhulák, stromek, santa klaus, svíce a chvojí.

TORO Vykrajovátko na cukroví TORO sada 12ks, kategorie: PEČENÍ | FORMIČKY A VYKRAJOVÁTKA NA CUKROVÍ | VYKRAJOVÁTKA NA CUKROVÍ

Produkt Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví patří do skupiny produktů Malá dílna, patří pod značku Toro, v barvě stříbrná, materiálové složení kov v nabídce e-shopu Decodoma.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vánoční pečení, patří značce Toro, barevná varianta je stříbrná, z materiálu kov, naleznete ho u prodejce Decodoma.cz, 4home.cz.

Produkt Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví patří do skupiny produktů Cukrářské pomůcky, je v nabídce značky Toro, barevná varianta je stříbrná, materiál je kov, v nabídce prodejce Decodoma.cz, 4home.cz.

Produkt Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví označuje EAN kód 8591177083313.

Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví - parametry produktu

Barvastříbrná
Materiálkov
KategorieMalá dílna, Vánoční pečení, Cukrářské pomůcky
ZnačkaToro
Barvastříbrná
Materiálkov
E-shopDecodoma.cz, 4home.cz
EAN8591177083313

Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví - historie ceny a dostupnosti

Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví - další zajímavé produkty

Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví - jak nakoupit nejvýhodnější?