Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil

Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil

Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 529 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil - popis produktu

Tento olej je vyrobený z oliv, které se pěstují v regionu Puglia ve vinařství Bocca di Lupo, jedním ze dvou vinařských domů Tormaresca. 

Na výrobu jsou použity lokální olivy odrůd Coratina, Ogliarola a Peranzana, které se zde pěstují už celá staletí. Olivovníky jsou vysázené v nadmořské výšce okolo 300 m.n.m a jejich průměrné stáří je okolo 80 let. Olivy se pak zpracovávají v souladu s principy organického farmaření. 

Tormaresca organic extra virgin olive oil má zlatavě žlutou barvu se zelenými okraji. 

Vůně je ovocná a intenzivní s charakteristickým aroma divokých bylin, zelených mandlí a bílého pepře, s dotekem rajčatových listů a artyčoků. 

Chuť je delikátní, kulatá a elegantní s tóny koření a jemnou hořkostí v dlouhém závěru, která je typická pro druh použitých oliv. 

Obsah kyselin - 0,3%

Tento produkt naleznete ve skupině Olivové oleje, patří značce Tenuta Bocca di Lupo, Tormaresca, naleznete jej v e-shopu SimplyWines.cz.

Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil - parametry produktu

Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil - historie ceny a dostupnosti

Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil - další zajímavé produkty

Tormaresca Organic Extra Virgin Olive Oil - jak nakoupit nejvýhodnější?


Vstupujete na stránky podléhající věkovému omezení

Vstupem do tohoto oddělení bezvýhradně souhlasíte a potvrzujete, že jste dosáhli věku 18 let, případně 21 let tam, kde je to vyžadováno zákonem, dále že sem vstupujete dobrovolně a že neumožníte přístup do tohoto oddělení nezletilým osobám.

Odejít