TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 661 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced - popis produktu

Sterilizátor lahví Tommee Tippee Advanced elektrický parní sterilizátor: Ulehčete si práci při péči o miminko se sterilizátorem Tommee Tippee. Tento elektrický parní sterilizátor se během pár minut postará o absolutně čisté kojenecké láhve, dudlíky a další příslušenství, které jinak pravidelně musíte vyvářet. Nový pomocník extra rychle pracuje a během sterilizace zničí 99,9 % bakterií. Vejde se do něho až 6 lahví s příslušenstvím a pokud je uzavřený, láhve v něm vydrží sterilní až 24 hodin. Sterilizátor Tomme Tippee Advanced si vás svými výsledky hned získá a jistě u vás doma odvede velký kus práce.  Klíčové vlastnosti parního sterilizátoru Tommee Tippee AdvancedElektrický sterilizátor vám ulehčí práci při péči o miminkoSterilizátor během 5 minut dokonale vyčistí láhve, dudlíky a další příslušenstvíKapacita sterilizátoru Tommee Tippee je 6 láhví s příslušenstvímPřístroj pracuje velmi účinně - zničí až 99,9 % bakteriíV uzavřeném sterilizátoru vydrží láhve sterilní až 24 hodinSterilizátor Advanced neobsahuje BPABalení obsahuje:elektrický sterilizátor s vyjímatelným stojanem, silikonové šidítko Tommee Tippee 0 - 6 měsíců, kleště na savičky

Tommee Tippee Sterilizátor elektrický parní Advanced

Podrobnosti o produktu X-423236TT-851001TT Elektrický sterilizátor Tommee Tippee Advanced je určen pro rychlou a pohodlnou sterilizaci kojeneckých lahví a jejich příslušenství. Sterilizátor je možné použít také pro sterilizaci dalších výrobků, které se běžně mohou vyvařovat. Sterilizátor má kapacitu 6 lahviček s příslušenstvím. Sterilizace je extra rychlá (5 minut) a zároveň maximálně účinná, během sterilizace je zničeno 99procent baktérií. V uzavřeném sterilizátoru láhve vydrží sterilní až 24 hodin. Balení obsahuje elektrický sterilizátor s vyjímatelným stojanem, silikonové šidítko Tommee Tippee 0 a ndash;6m a kleště na savičky. Neobsahuje BPA.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced je označen EAN kódem 5010415232366.

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced - parametry produktu

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced - historie ceny a dostupnosti

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced - další zajímavé produkty

TOMMEE TIPPEE - Sterilizátor elektrický parní Advanced - jak nakoupit nejvýhodnější?