TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White

TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White

TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 864 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White - popis produktu

Mlékovar Tommee Tippee Perfect Prep White:Ulehčete si práci při péči o vaše dítko s mlékovarem Tommee Tippee Perfect Prep. Za pouhé 2 minuty připravíte láhev umělého mléka v teplotě vhodné pro podání dítěti. O odstranění případných nečistot z vody se postará zabudovaný vodní filtr. Přístroj lahvičku nejdříve naplní malým množstvím horké vody, která zajistí hladké rozpuštění sušeného mléka a zároveň zničí případné bakterie. Poté mlékovar doplní lahvičku na požadovaný objem (120 až 330 ml) chladnější vodou přesně tak, aby výsledná teplota mléka byla optimální pro podání dítěti. S bílým mlékovarem Tommee Tippee Perfect Prep je práce rychlá, spolehlivá a zcela hygienicky čistá. Náhradní vodní filtry jsou prodávány samostatně.Klíčové vlastnosti mlékovaru Tommee Tippee Perfect Prep WhiteS mlékovarem si ulehčíte práci při péči o vaše miminkoZa pouhé 2 minuty připravíte láhev umělého mlékaVodní filtr se postará o odstranění nečistot z vodyMlékovar naplní lahvičku nejdříve horkou vodou Pak ji doplní chladnou vodou na požadovaný objem (120 - 330 ml)Přístroj připraví mléko v optimální výsledné teplotě pro podání dítětiPráce s mlékovarem je rychlá, spolehlivá a hygienicky čistáMlékovar Tomme Tippe Perfect Prep je bílé barvyBalení obsahuje:Mlékovar Tommee Tippee Perfect Prep s vodním filtrem, lahvičku 150 ml vhodnou pro děti od narození a víčko na lahvičku.

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White

Počáteční malé množství horké vody, které přístroj napustí do lahvičky, vám usnadní rozpuštění sušeného mléka a zároveň zajistí zničení případných baktérií, které by mohly být v sušeném mléce obsažené. Následně přístroj doplní lahvičku na zvolený celkový objem (120 - 330 ml) chladnější vodou tak, aby výsledná teplota mléka byla optimální pro podání dítěti.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White lze nalézt mezi produkty ve skupině Kojenecké láhve, patří pod značku Tommee Tippee, v nabídce prodejce Tera.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kojenecké mléko, patří pod značku Tommee Tippee, v nabídce prodejce Tera.cz, Alza.cz.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White patří do skupiny produktů Kojenecké potřeby, patří značce Tommee Tippee, naleznete ho u prodejce Tera.cz, Alza.cz.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White má EAN kód 5010415237385.

TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White - parametry produktu

TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White - historie ceny a dostupnosti

TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White - další zajímavé produkty

TOMMEE TIPPEE - Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep White - jak nakoupit nejvýhodnější?