Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 344 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black - popis produktu

Mlékovar Tommee Tippee Perfect Prep Black:Ulehčete si práci při péči o vaše dítko s mlékovarem Tommee Tippee Perfect Prep. Za pouhé 2 minuty připravíte láhev umělého mléka v teplotě vhodné pro podání dítěti. O odstranění případných nečistot z vody se postará zabudovaný vodní filtr. Přístroj lahvičku nejdříve naplní malým množstvím horké vody, která zajistí hladké rozpuštění sušeného mléka a zároveň zničí případné bakterie. Poté mlékovar doplní lahvičku na požadovaný objem (120 až 330 ml) chladnější vodou přesně tak, aby výsledná teplota mléka byla optimální pro podání dítěti. S černým mlékovarem Tommee Tippee Perfect Prep je práce rychlá, spolehlivá a zcela hygienicky čistá. Náhradní vodní filtry jsou prodávány samostatně.Klíčové vlastnosti mlékovaru Tommee Tippee Perfect Prep BlackS mlékovarem si ulehčíte práci při péči o vaše miminkoZa pouhé 2 minuty připravíte láhev umělého mlékaVodní filtr se postará o odstranění nečistot z vodyMlékovar naplní lahvičku nejdříve horkou vodou Pak ji doplní chladnou vodou na požadovaný objem (120 - 330 ml)Přístroj připraví mléko v optimální výsledné teplotě pro podání dítětiPráce s mlékovarem je rychlá, spolehlivá a hygienicky čistáMlékovar Tomme Tippe Perfect Prep je černé barvyBalení obsahuje:Mlékovar Tommee Tippee Perfect Prep s vodním filtrem, lahvičku 150 ml vhodnou pro děti od narození a víčko na lahvičku.

Černý přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect PrepTM nabízí přípravu mléka v lahvičce, při optimální teplotě zvoleného množství vody 120 - 330 ml.

Přednosti:

  • rychlá, spolehlivá a zcela hygienicky čistá příprava mléka
  • filtr odstraní z vody jakékoli nečistoty

Obsah balení:

  • láhev 150 ml vhodná od narození, víčko na lahvičku
  • výměnný vodní filtr se prodává samostatně
  • 1 vodní filtr pro přístroje Perfect PrepTM

Zajistěte si stroj na přípravu mléka Tommee Tippee!

Vhodné pro děti od narození Materiál: plast

Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black

Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Tommee Tippee Perfect PrepTM vám umožní během dvou minut připravit lahvičku s umělým mlékem v optimální teplotě pro podání dítěti. Zabudovaný vodní filtr odstraní z vody jakékoli nečistoty.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Tommee Tippee, v nabídce prodejce Tera.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Kojenecké mléko, patří pod značku Tommee Tippee, v nabídce prodejce Tera.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Kojenecké potřeby, patří značce Tommee Tippee, naleznete ho u prodejce Tera.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black popisuje EAN kód 5010415237262.

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black - parametry produktu

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black - historie ceny a dostupnosti

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black - další zajímavé produkty

Tommee Tippee Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Perfect Prep Black - jak nakoupit nejvýhodnější?