TimeLine - Události Asmodée-Blackfire

TimeLine - Události Asmodée-Blackfire

TimeLine - Události Asmodée-Blackfire

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TimeLine - Události Asmodée-Blackfire - popis produktu

Timeline - Události Jednoduchá vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce! „Když vypukl velký požár Říma, byl již Julius Caesar jmenován císařem? Začala v té době již stavba Velké čínské zdi? Odehrála se ve stejné době Kalifornská zlatá horečka?“ Hráči se snaží správně poskládat karty historických událostí do časové osy podle toho, kdy k daným událostem skutečně došlo. Střídají se v tazích a na časovou osu postupně přidávají kartičky s různými událostmi, které se zapsaly do světové historie. A to už od počátku dějin až po nejnovější současnost. Myslíte si, že je to snadné? Kdepak, asi budete dost často překvapeni jak dávné nebo naopak nedávné jednotlivé události mohou být. Prostě čas běží hrozně rychle. Na každé kartě je z obou stran vyobrazena nějaká událost s tím, že na jedné z nich je také připsáno datum, kdy k události došlo. Každý hráč obdrží na začátku hry 4 karty a jeho úkolem je postupně karty vyskládat na stůl ve správné posloupnosti na časové ose. Cílem hry je zbavit se všech karet tím, že je správně umístí. Ve hře se perfektně pojí zábava se vzděláváním či opakováním dějepisu. Hru lze udělat ještě zábavnější přidáním karet z jiných edicí Timeline. Karty jsou zabaleny v plechové krabičce, díky čemuž lze vzít hru kamkoliv s sebou, aniž by se karty poničily. Obsah balení: 55 karet v plechové krabičce česká a slovenská pravidla

Timeline - Události je zábavná a rychlá karetní hra pro všechny, kdo mají rádi historii. Hráči se střídají v tazích a na časovou osu postupně přidávají kartičky s daty významných událostí od vzniku měsíce přes třeba trojskou válku, vznik supermarketu až ke katastrofě Černobylu. Myslíte si, že správné zařazení kartičky je snadné? Právě naopak, budete se často a hodně divit. Hry Timeline jsou zabaleny v praktické kovové krabičce, která je vhodná i na cesty. Karetní hru Timeline - Události můžete hrát samostatně i v kombinaci s ostatními hrami ze série Timeline. Hra Timeline - Události obsahuje: 55 karet a pravidla.

Rexhry Timeline: Události

Timeline: Události je v pořadí třetí ze série historikých her Timeline. Jedná se o zábavnou hru pro všechny, kdo mají rádi dějiny. Hráči se střídají v tazích a na časovou osu postupně přidávají kartičky, tentokráte s různými zajímavými historickými událostmi.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt TimeLine - Události Asmodée-Blackfire lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ADC Blackfire, Asmodée-Blackfire.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku ADC Blackfire, Asmodée-Blackfire.

Produkt TimeLine - Události Asmodée-Blackfire je označen EAN kódem 3558380067641.

TimeLine - Události Asmodée-Blackfire - parametry produktu

TimeLine - Události Asmodée-Blackfire - historie ceny a dostupnosti

TimeLine - Události Asmodée-Blackfire - další zajímavé produkty

TimeLine - Události Asmodée-Blackfire - jak nakoupit nejvýhodnější?