Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí

Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí

Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí - popis produktu

Gel na ruční mytí nádobí s inovovaným složením na bázi rostlinných tenzidů, který disponuje o 70 % vyšší odmašťovací silou oproti předchozí receptuře. Výborně pění a poradí si i s odolnou mastnotou a zaschlými zbytky jídla. Gel je vhodný pro umývání bez rukavic. Díky hodnotě pH 5,5 přirozené pro lidskou pokožku a obsahu přírodního glycerolu nedráždí a ruce zvláčňuje a hydratuje. Tento gel můžete používat i na omývání ovoce a zeleniny. Gel je snadno odbouratelný v přírodě. Nezůstávají po něm nežádoucí rezidua náročná pro životní prostředí. Splňuje přísná kritéria nejnáročnějšího evropského certifikátu Ecogarantie. A krásně voní díky BIO citronové silici. Veganský produkt.

Použití Pro ruční mytí nádobí. K šetrnému mytí ovoce a zeleniny. Pro odstranění mastných skvrn na prádle. K odmaštění povrchů v celé domácnosti. K mytí doporučujeme přikoupit šikovný Tierra Verde kartáč na nádobí z FSC certifikovaného dřeva.

Dávkování Půl až jedna polévková lžíce (7,5 - 15 ml) na mycí lázeň pro běžný dřez, případně více podle stupně znečistění.

Návod na použití Malé množství gelu rozmícháme v teplé vodě nebo naneseme přímo na mycí náčiní. Po omytí ovoce či zeleniny prostředek důkladně opláchněte pitnou vodou. Před ošetřením mastných skvrn zejména na prádle nejdříve vyzkoušejte účinek produktu na malé (nejlépe skryté) části. 

Bezpečnost VAROVÁNÍ. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Obsahuje d-limonen. Může vyvolat alergickou reakci.

Složení 5-

Tento produkt se nachází v kategorii Mytí nádobí, patří značce TIERRA VERDE, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Produkt Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí lze nalézt mezi produkty ve skupině Ekologické nádobí od značky TIERRA VERDE v nabídce e-shopu Decodoma.cz.

Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí - parametry produktu

Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí - historie ceny a dostupnosti

Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí - další zajímavé produkty

Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí - jak nakoupit nejvýhodnější?