The Sims 4: Roční období CZ PC

The Sims 4: Roční období CZ PC

The Sims 4: Roční období CZ PC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 478 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

The Sims 4: Roční období CZ PC - popis produktu

Přidejte do života svých simíků počasí a vyprávějte tak nove příběhy. Užívejte si sezónní aktivity a oslavujte svátky plně emocí. Od mrazivých sněžných dny až po rozpálené léto. Každý svět je ovlivněn ročním obdobím svým jedinečným způsobem. Vytvářejte zimne příběhy s bruslením, spřátelte se s kouzelným strašákem ostrahou podzimní úrodu, užijte si jarně radovánky s lijákem nebo uspořádejte letní bazénovou party. Shromážděte rodinu a přátele na oslavu svátků plných tradici, dárků a výjimečných hostu. Zahřejte se, nebo se zachlaďte, pomocí nových doplňků, které zkrotí přírodní živly! Zažijte působivé počasí. Užívejte si sezónní aktivity. Oslavujte svátky a tradice. Vybudujte si zahradnickou kariéru vytvářením kytic a seznamte se s novým způsobem zahradničení. Datadisk vyžaduje základní hru The Sims 4 CZ !

Tento produkt se nachází v kategorii PC hry, je v nabídce značky ELECTRONIC ARTS, naleznete jej v e-shopu Tonerpartner.cz, PlayGoSmart.cz.

Produkt The Sims 4: Roční období CZ PC lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry na PC, patří značce ELECTRONIC ARTS, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz, PlayGoSmart.cz.

Produkt The Sims 4: Roční období CZ PC označuje EAN kód 5030932116888.

The Sims 4: Roční období CZ PC - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribucekrabicová
KategoriePC hry, Hry na PC
ZnačkaELECTRONIC ARTS
E-shopTonerpartner.cz, PlayGoSmart.cz
EAN5030932116888

The Sims 4: Roční období CZ PC - historie ceny a dostupnosti

The Sims 4: Roční období CZ PC - další zajímavé produkty

The Sims 4: Roční období CZ PC - jak nakoupit nejvýhodnější?