HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm

HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm

HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm - popis produktu

Polstr HAPPY GREEN Náhradní sedák na houpačku textilní, antracit: Venku je horko k zalknutí a vy byste nejraději odpočívali na zahradě ve vaší oblíbené houpačce? Pokud ji však nemáte vybavenou kvalitním polstrem, je čas to změnit. HAPPY GREEN sedák na houpačku je ideální pro všechny vyznavače absolutního pohodlí. Je tvořený z prodyšné tkaniny z polyesteru, která zajistí maximální komfort. Sedák HAPPY GREEN velmi lehce zařídí, že se ze své oblíbené zahradní houpačky už nikdy nebudete chtít zvednout.  Klíčové vlastnosti textilního sedáku na houpačku, antracitProdyšný textilní sedák na houpačkuVyrobený z polyesterové tkaninySedák HAPPY GREEN poskytne maximální komfortBarevné provedení: antracitové Rozměry:114  × 93 cm

Také už vám dosluhuje polstr na vaší oblíbené zahradní houpačce? Udělejte si radost a pořiďte si nový! Náhradní 3místný sedák na zahradní houpačku v antracitové barvě je vyroben z kvalitního textilenu.

 

Materiál: textilen 140 g/m2

Rozměr: 93 x 114 cm

Potřebujete nový sedák na vaší houpačku? Tento se hodí primárně k houpačce Panama, můžete ho ale využít pro jakoukoli houpačku, která má rozměr sedáku 93 x 114 cm. Sedák se navlékne na konstrukci pomocí tunýlků po stranách a ve středu.

Produkt HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Happy Green, Vetro Plus, barevná varianta je šedá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sedací nábytek, je v nabídce značky Happy Green, Vetro Plus, barevná varianta je šedá v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Happy Green, Vetro Plus, barevné provedení je šedá, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm označuje EAN kód 8591022462263.

HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm - parametry produktu

HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm - historie ceny a dostupnosti

HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm - další zajímavé produkty

HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?