Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF

Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF

Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF - popis produktu

Mašlovačka TESCOMA Mašlovačka silikonová GrandCHEF: Hledáte mašlovačku, která vám nebude pelichat? Oproti štětcům nebo péřovým mašlovačkám, které mohou na pokrmech zanechat vlákna či kousky peří, mašlovačka od firmy TESCOMA nezanechá ani smítko. Jedná se o výrobek prémiové řady GrandCHEF, což je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí čítající více než 80 výrobků pro domácí, ale i profesionální užití. Tato linie je navíc charakteristická celokovovým designem s minimálním použitím plastů. Tělo mašlovačky je vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a štětec odolává teplotám až 230 °C, jelikož je vyroben z žáruvzdorného silikonu. Je vhodná k potírání sladkých i slaných pokrmů a také při grilování. Klíčové vlastnosti silikonové mašlovačky GrandCHEFVýrobek prémiové řady GrandCHEFCelokovový design s minimálním použitím plastůTělo vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceliŠtětec mašlovačky GrandCHEF je vyroben ze žáruvzdorného silikonuPraktické očko pro zavěšení mašlovačkyOdolá teplotám až do 230 °CVhodná do myčky nádobí

Vynikající pro potírání pokrmů olejem, rozpuštěným máslem apod. při pečení sladkých i slaných pokrmů a při grilování.  V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než 80 klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni.  Kuchyňské nářadí GrandCHEF je charakteristické svou celokovovou konstrukcí s minimálním použitím plastů.    Jaké má nářadí GrandCHEF další výhody?   vysoká užitná hodnota za příznivou cenu.    Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel, štětec ze žáruvzdorného silikonu odolný do 230 °C. . Údržba: Vhodné do myčky.   Záruka: 3 roky.

Mašlovačka je ten pravý pomocník pro snadné potírání pokrmů při pečení a grilování. Tato má nerezovou rukojeť a silikonové štětiny. Je opatřena praktickým očkem pro možnost zavěšení, snadno se udržuje. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a žáruvzdorného silikonu (230 °C), vhodné do myčky nádobí.

Produkt Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF patří do skupiny produktů Kuchyňské náčiní, je v nabídce značky Tescoma, v nabídce prodejce 4home.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské oleje, patří pod značku Tescoma, v nabídce prodejce 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF je označen EAN kódem 8595028487756.

Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF - parametry produktu

Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF - historie ceny a dostupnosti

Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF - další zajímavé produkty

Tescoma Silikonová mašlovačka GrandCHEF - jak nakoupit nejvýhodnější?