TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00

TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00

TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 - popis produktu

Škrabka na varnou desku TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00:Škrabka pro čištění sklokeramických varných desek a jiných hladkých a skleněných povrchů je skvělým pomocníkem pro odstranění nečistot. Balení obsahuje náhradní čepel. Praktická škrabka jednoduše odstraní nečistoty ze sklokeramických varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod. Škrabka je vyrobena z odolného plastu s čepelí z prvotřídní nerezavějící oceli. Balení obsahuje náhradní čepel. Klíčové vlastnostiškrabka pro jednoduché odstranění nečistot z varných desek a hladkých skleněných povrchůrukojeť vyrobena z odolného plastučepel vyrobena z nerezavějící ocelibalení obsahuje náhradní čepelbezpečnostní upozornění a návod k použití a k výměně čepele viz níže Bezpečnostní upozorněníČepel je velice ostrá, věnujte tedy použití škrabky zvýšenou pozornost. Zabraňte dětem v manipulaci se škrabkou. Škrabka není vhodná do myčky. Pro čištění škrabky použijte vlhkou utěrku. Výrobce nenese zodpovědnost za poškození čištěných ploch nesprávným použitím výrobku. PoužitíČepel vysuňte do pracovní polohy a utáhněte pojistku. Sklokeramickou desku čistěte škrabkou pod úhlem cca 45 stupňů nebo menším, nepoužívejte nepřiměřenou sílu. Po použití čepel zasuňte zpět a utáhněte pojistku. Při odstraňování nečistot škrabkou nepoužívejte další čisticí prostředky. Výměna čepeleŠkrabku otevřete zasunutím vhodného předmětu do otvoru na zadní straně rukojeti. Vyšroubujte pojistku, vyjměte šroub, vysuňte pouzdro čepele a čepel otočte nebo vyměňte za novou. Použití škrabky a výměně čepele věnujte vždy zvýšenou pozornost.

Škrabka na sklokeramické desky PRESTO značky Tescoma snadno odstraní připálené nečistoty z povrchu sklokeramických a indukčních varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod. Dodáváno s náhradní čepelí, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. 3 roky záruka.

Produkt TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 patří do skupiny produktů Kuchyňské desky, patří pod značku Tescoma, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské nože, patří pod značku Tescoma, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 lze nalézt mezi produkty ve skupině Varné desky, patří pod značku Tescoma v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 má EAN kód 8595028439205.

TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 - parametry produktu

TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 - další zajímavé produkty

TESCOMA Škrabka na sklokeramické desky PRESTO 420940.00 - jak nakoupit nejvýhodnější?