Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA

Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA

Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA - popis produktu

Kráječ TESCOMA Rádlo se 4 kolečky DELÍCIA: Nejen ve vánočním čase, kdy se peče nespočet druhů vánočního cukroví, ale třeba i při přípravě tyčinek z listového těsta či jiných dobrot vám práci usnadní šikovný kuchyňský pomocník, jakým je rádlo TESCOMA DELÍCIA. Rádlo je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, díky kterému ho můžete umývat také v myčce na nádobí. Nabízí přitom 4 vyměnitelná kolečka pro krájení těsta s rovným či zvlněným okrajem. S rádlem TESCOMA DELÍCIA vykrájíte z jakéhokoliv rozváleného těsta úhledné tvary dle vaší fantazie. Klíčové vlastnosti rádla se 4 kolečky TESCOMA DELÍCIAPraktické rádlo na vykrajování těstaVyrobeno z prvotřídního odolného plastuNabízí 4 vyměnitelná kolečka pro krájení těsta s rovným či zvlněným okrajemRádlo TESCOMA DELÍCIA lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: žluto-bílé

Rádlo se 4 vyměnitelnými kolečky vynikající pro krájení těsta s rovným nebo různě zvlněným okrajem. Vhodné pro všechny druhy válů a forem, rádlo jejich povrch nepoškodí. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Produkt Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA je označen EAN kódem 8595028478891.

Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA - parametry produktu

Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA - historie ceny a dostupnosti

Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA - další zajímavé produkty

Tescoma rádlo se 4 kolečky DELÍCIA - jak nakoupit nejvýhodnější?