Tescoma rádlo GrandCHEF

Tescoma rádlo GrandCHEF

Tescoma rádlo GrandCHEF

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tescoma rádlo GrandCHEF - popis produktu

Kráječ TESCOMA Rádlo GrandCHEF: Nejen ve vánočním čase, kdy se peče nespočet druhů vánočního cukroví, ale třeba i při přípravě tyčinek z listového těsta, vám práci usnadní šikovný kuchyňský pomocník, jakým je rádlo Tescoma z řady GrandCHEF. Rádlo je vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli s minimálním použitím plastů, což zaručuje dlouhodobou životnost produktu. S rádlem Tescoma GrandCHEF vykrájíte z jakéhokoliv rozváleného těsta úhledné tvary dle vaší fantazie. Překvapte své přátelé a připravte jim s tímto kuchyňským pomocníkem z těsta originální slané nebo sladké pohoštění!  Klíčové vlastnosti rádla Tescoma GrandCHEFrádlo je vyrobeno z nerezavějící ocelikvalitní materiál zaručuje dlouhodobou životnost rádlarozměry rádla Tescoma GrandCHEF jsou 19 × 4,5 cm rádlo Tescoma je vhodné pro ozdobné krájení těstalze jej umývat v myčce 

Vynikající pro snadné a rychlé krájení těsta.  V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než 80 klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni.  Kuchyňské nářadí GrandCHEF je charakteristické svou celokovovou konstrukcí s minimálním použitím plastů.    Jaké má nářadí GrandCHEF další výhody?   vysoká užitná hodnota za příznivou cenu.    Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: Vhodné do myčky.   Záruka: 3 roky.

Produkt Tescoma rádlo GrandCHEF lze nalézt mezi produkty ve skupině Ruční nářadí, patří pod značku Tescoma.

Produkt Tescoma rádlo GrandCHEF má přiřazen EAN kód 8595028487749.

Tescoma rádlo GrandCHEF - parametry produktu

Tescoma rádlo GrandCHEF - historie ceny a dostupnosti

Tescoma rádlo GrandCHEF - další zajímavé produkty

Tescoma rádlo GrandCHEF - jak nakoupit nejvýhodnější?