Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF

Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF

Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF - popis produktu

Kráječ TESCOMA Krájecí kolečko GrandCHEF: Každý pomocník do kuchyně, který vám usnadní práci, se hodí. Máte už mezi těmi svými kuchyňskými pomůckami krájecí kolečko? Že ne? Pak je třeba to napravit! Krájecí kolečko Tescoma z kolekce GrandCHEF je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli a krájení tenoučké pizzy, výborného koláče nebo jiného nízkého moučníku vám s tímto kolečkem půjde jako po másle. Prémiová řada GrandCHEF je charakteristická svou celokovovou konstrukcí s minimálním použití plastů a poskytuje pouze špičkové kuchyňské nářadí jak pro domácí, tak pro profesionální použití. Mít o kolečko navíc se v tomhle případě vyplatí. Klíčové vlastnosti krájecího kolečka Tescoma GrandCHEFkrájecí kolečko Tescoma GrandCHEF má celokovovou konstrukcije z prvotřídní nerezavějící ocelikráječ Tescoma je vhodný do myčky

Vynikající pro porcování pizzy na klínky. V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než 80 klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni.  Kuchyňské nářadí GrandCHEF je charakteristické svou celokovovou konstrukcí s minimálním použitím plastů.    Jaké má nářadí GrandCHEF další výhody?   vysoká užitná hodnota za příznivou cenu.    Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: Vhodné do myčky.   Záruka: 3 roky.

Tento produkt naleznete ve skupině Ruční nářadí, patří pod značku Tescoma.

Produkt Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF označuje EAN kód 8595028487718.

Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF - parametry produktu

Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF - historie ceny a dostupnosti

Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF - další zajímavé produkty

Tescoma krájecí kolečko GrandCHEF - jak nakoupit nejvýhodnější?