Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá - popis produktu

Láhev na pití pro děti TESCOMA Pružná láhev PAPU PAPI 200 ml - modrá: Pružná láhev Papu Papi od Tescomy je určena k podávání ovocných, zeleninových a obilných kaší, pyré a podobných pokrmů. Na pružnou láhev můžete malým dětem od 6 měsíců nasadit lžičku. Děti starší 12 měsíců pak můžou pokrm z láhve sát. Výhodou je jednoduchost podávání příkrmů bez nežádoucího ukapávání jídla na oblečení či podlahu. Klíčové vlastnosti modré láhve Tescoma PAPU PAPIModrá, pružná láhev je určená k podávání pokrmůPapu Papi je dodávána včetně malé lžičkyLáhev je opatřena přesnou odměrkouV nabídce také v růžové variantěVyrobena z prvotřídního silikonu a odolného plastuLáhev Tescoma lze sterilizovatSnadná manipulace i čištění láhve Papu PapiČištění:Láhev stačí opláchnout pod tekoucí vodouObjem:200 mlBarva:modráRozměry:5 × 8 × 14,5 cm

Vynikající pro podávání ovocných, zeleninových a obilných kaší, pyré apod. Děti od 6 měsíců nakrmíte z láhve s nasazenou lžičkou, děti od 12 měsíců mohou pokrmy z pružné láhve sát. Vyrobeno z prvotřídního silikonu a odolného plastu. Láhev lze sterilizovat. 3 roky záruka.

Produkt Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá patří do skupiny produktů Láhve na pití od značky Tescoma, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kojenecké láhve, patří pod značku Tescoma, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské kaše, patří značce Tescoma, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá má přiřazen EAN kód 8595028400144.

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá - parametry produktu

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá - historie ceny a dostupnosti

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá - další zajímavé produkty

Tescoma pružná láhev PAPU PAPI 200 ml, se lžičkou, modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?