TESCOMA Power gril PARTY TIME

TESCOMA Power gril PARTY TIME

TESCOMA Power gril PARTY TIME

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 429 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA Power gril PARTY TIME - popis produktu

Gril s ventilátorem, který nemá chybu Hledáte gril na dřevěné uhlí, se kterým je grilování snadné, čisté a voňavé? V tom případě vyzkoušejte kompaktní Power gril PARTY TIME, který je skvělý nejen na zahradu a balkon, ale i do kempu, na piknik nebo na pláž.Je totiž velmi skladný a díky své speciální konstrukci při grilování (na rozdíl od běžných grilů) nepříjemně nekouří. Především vám ale šetří čas a nervy - díky integrovanému výkonému turboventilátoru je totiž připraven grilovat už pět minut od zapálení!     Grilování bez kouře   V čem je gril PARTY TIME jedinečný? Disponuje unikátním grilovacím roštem s odnímatelnou středovou částí. Díky tomu můžete dřevěné uhlí do zásobníku doplňovat bez přerušení grilování, aniž by bylo třeba sundávat rozpálený rošt. Zásobník je navíc při grilování uzavřen poklopem a šťáva z jídla tak nekape do uhlíků, ale do nerezové nádoby. A právě proto gril nekouří tak, jak je u klasického grilování běžné.       Ptáte se, jak vlastně funguje turbo ventilátor? Jednoduše! Vhání vzduch do zásobníku, a tím výrazně zvyšuje účinnost grilu. Horký vzduch je přitom rozváděn po celé ploše grilovacího roštu a pokrmy jsou tak rovnoměrně propečené. Teplotu lze díky němu navíc během grilování komfortně regulovat pomocí plynule nastavitelných otáček.Turbo ventilátor je poháněn čtyřmi běžnými tužkovými AA bateriemi 1,5 V, které vystačí na cca 10 hodin grilování (nejsou však součástí balení).   Přenosný gril na balkon, piknik nebo pláž   Co ještě u  tohoto praktického grilu oceníte? ergonomické úchyty pro pohodlné přenášení roštu praktické kleště pro přemístění středu roštu, které jsou součástí balení snadno se udržuje čistý, všechny nerezové části lze mýt v myčce díky svým rozměrům je perfektně skladný   Power gril PARTY TIME je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného povrchově upraveného kovu a dáme vám na něj nadstandardní záruku 3 roky.

Gril TESCOMA Power gril PARTY TIME:   Připravujte ty nejchutnější a nejlépe vonící pokrmy v pohodlí vaší zahrady či balkónu na kompaktním grilu Party Time od společnosti Tescoma. Produkt je vyveden v jednoduchém designovém provedení ve tvaru praktické misky, a je tak perfektně skladný. Součástí balení jsou také praktické kleště, která vám pomohou s přemísťováním roštu či obracením připravovaného pokrmu. Připravujte ty nejchutnější a nejlépe vonící pokrmy v pohodlí vaší zahrady či balkónu na kompaktním grilu Party Time od společnosti Tescoma. Produkt je vyveden v jednoduchém designovém provedení ve tvaru praktické misky, a je tak perfektně skladný. Součástí balení jsou také praktické kleště, které vám pomohou s přemísťováním roštu či obracením připravovaného pokrmu. Klíčové vlastnostiVýkonný turbo ventilátorGrill nekouří při přípravě jídlaJednoduchý a čistý designVýdrž až 10 hodin grilováníNapájení: 4 AA baterieMateriál: kov, ocelMalý ale šikovnýDíky výkonnému turbo ventilátoru bude gril připraven ke grilování během pěti krátkých minut. Dřevěné uhlí se doplňuje do prostoru nad ventilátorem srze odnímatelnou středovou část grilovacího roštu. Díky tomu nemusíte přestat grilovat ani na chvilku. Zásobník na uhlí je po celý čas přípravy pokrmu uzavřen poklopem, takže šťávy z jídla neodkapávají do uhlí, a tak nevytvářejí nepříjemný zápach či kouř. Horký vzduch z ventilátoru je rovnoměrně rozváděn po celé ploše grilu, a tak je pochutina připravována rovnoměrně. Prostřednictvím regulátoru lze komfortně nastavovat teplotu. Zařízení je napájeno čtyřmi AA bateriemi, a díky tomu vydrží pracovat až 10 hodin v kuse.

Produkt TESCOMA Power gril PARTY TIME lze nalézt mezi produkty ve skupině Grily na uhlí, patří značce Tescoma, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Grilovací nářadí od značky Tescoma v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt TESCOMA Power gril PARTY TIME má EAN kód 8595028484090.

TESCOMA Power gril PARTY TIME - parametry produktu

TESCOMA Power gril PARTY TIME - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA Power gril PARTY TIME - další zajímavé produkty

TESCOMA Power gril PARTY TIME - jak nakoupit nejvýhodnější?