TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční

TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční

TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční - popis produktu

Odšťavňovač TESCOMA Odšťavňovač VITAMINO, multifunkční: S Tescoma odšťavňovačem Vitamino jednoduše a šetrně vymačkáte čerstvou šťávu z pomerančů, citronů, limetek i grepů. Kvalitní plastové provedení odšťavňovače Vitamino zaručuje vysokou odolnost materiálu. Odšťavňovač Tescoma obsahuje dvě vyměnitelné hlavice a lze jej snadno umýt v myčce na nádobí. Čerstvou ovocnou šťávu si nyní můžete u vás doma připravit rychlostí blesku!  Klíčové vlastnosti TESCOMA odšťavňovače VitaminoOdolný materiál zvyšující životnost výrobkuŠetrný vůči citrusovým plodůmOdšťavňovač Vitamino obsahuje dvě různé hlaviceLze mýt v myčce nádobíSnadná manipulace 

Plastové odšťavňovače jsou vůči citrusovým plodům šetrné, ovocná šťáva nemění chuť ani vůni a zůstává déle svěží. Vynikající pro snadné odšťavňování pomerančů, citronů, limetek i grepů, se dvěma různými odšťavňovacími hlavicemi. Pro zachování maximální nutriční hodnoty připravenou ovocnou šťávu co nejdříve spotřebujte.Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do ledničky, vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské náčiní, je v nabídce značky Tescoma, v barevné verzi žlutá, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční lze nalézt mezi produkty ve skupině Lisy na citrusy od značky Tescoma, barevné provedení je žlutá, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ovocné šťávy, je v nabídce značky Tescoma, barevná varianta je žlutá v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční má přiřazen EAN kód 8595028444384.

TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční - parametry produktu

TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční - další zajímavé produkty

TESCOMA odšťavňovač VITAMINO, multifunkční - jak nakoupit nejvýhodnější?