TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý

TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý

TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý - popis produktu

Odšťavňovač TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý: TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF vám díky svému pákovému mechanismu pomůže snadno vymačkat šťávu z citronové dužiny. Slitina ošetřená povrchem v barvě ovoce zaručuje vysokou odolnost materiálu. Odšťavňovač na citrony GrandCHEF je vhodný i do myčky a cena je v dobrém poměru se špičkovým provedením odšťavňovače. Čerstvou citronovou šťávu si nyní můžete u vás doma připravit rychlostí blesku!  Klíčové vlastnosti TESCOMA Odšťavňovače na citrony GrandCHEFodolný materiál zvyšující životnost výrobkubarva v barvě ovoce usnadňuje hledání odšťavňovačeadekvátní poměr kvality a cenyvhodný i do myčkysnadná manipulace díky pákovému systému

Moderní pákový odšťavňovač vynikající pro snadné a rychlé odšťavnění citronů.   V čem odšťavňovač na citrony GrandCHEF vyniká?   S odšťavňovačem GrandCHEF  připravíte snadno přírodní šťávu z čerstvých citronů. Díky účinnému pákovému mechanismu vymačkáte dužinu snáze a důkladněji než s klasickými odšťavňovači.   Jaké má odšťavňovač GrandCHEF další výhody?   kuchyňské pomůcky GrandCHEF vynikají špičkovým provedením a vysokou odolností   přináší vynikající poměr „prodejní cena/užitná hodnota“.   Materiál: odolná slitina kovů s povrchovou úpravou v barvě citronů. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.

Produkt TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý patří do skupiny produktů Kuchyňské náčiní, je v nabídce značky Tescoma, v barevné verzi žlutá, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lisy na citrusy od značky Tescoma, barevné provedení je žlutá, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý má EAN kód 8595028484410.

TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý - parametry produktu

TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý - další zajímavé produkty

TESCOMA odšťavňovač na citrony GrandCHEF žlutý - jak nakoupit nejvýhodnější?