Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO

Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO

Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 479 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO - popis produktu

Kuchyňské nůžky TESCOMA Nůžky na drůbež PRECIOSO: TESCOMA nůžky na drůbež PRECIOSO představují nepostradatelnou výbavu v domácí i profesionální kuchyni, s jejíž pomocí snadno a rychle naporcujete drůbež. Čepel je opatřená mikrozoubky, díky kterým velmi snadno přestřihne i syrovou kuřecí kůži a naporcuje syrové, tepelně upravené a dokonce i mražené drůbeží maso. Pro porcování silných drůbežích kostí slouží hluboký výkroj v zadní části čepele. Nůžky jsou vyrobené z prvotřídní nerezavějící oceli a rukojeť ze speciálního protiskluzového plastu, díky kterému nůžky nekloužou v ruce. Rukojeť je navíc ergonomicky tvarovaná, což zajistí velmi komfortní používání. Bezpečná a pohodlná práce s nůžkami je možná také díky opěrce ve spodní části rukojeti. Čištění a umývání nůžek je také velmi snadné a zajisté oceníte i možnost umývat je v myčce na nádobí. TESCOMA nůžky na drůbež vám velmi výrazným způsobem usnadní přípravu vašeho oblíbeného pokrmu. Klíčové vlastnosti TESCOMA Nůžek na drůbež PRECIOSONůžky na drůbežOpatřené čepelí s mikrozoubkyVhodné pro porcování syrového i mraženého masa a silných drůbežích kostíVyrobené z prvotřídní nerezavějící oceliErgonomicky tvarovaná rukojeť ze speciálního protiskluzového plastuOpěrka ve spodní části rukojeti pro bezpečné používáníMožno umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: nerezovo-černé Rozměry:24,5 × 8,5 cm

Nůžky, se kterými snadno a rychle naporcujete drůbež, včetně tenké syrové kuřecí kůže i nejsilnějších drůbežích kostí.   V čem Nůžky na drůbež PRECIOSO vynikají?   Tajemství dokonalé funkce nůžek PRECIOSO spočívá ve správném tvaru čepelí, jejich tloušťce a speciálním ostření. Čepel s mikrozoubky přestřihne snadno syrovou kuřecí kůži a naporcuje syrové, tepelně upravené i mražené drůbeží maso. Hluboký výkroj v zadní části čepele slouží pro porcování silných drůbežích kostí.    Jaké mají nůžky na drůbež PRECIOSO další výhody?   dokonale ergonomické rukojeti nůžek PRECIOSO nekloužou v dlani spodní rukojeť má opěrku pro bezpečné a pohodlné použití.     Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel, rukojeti ze speciálního protiskluzového plastu. Údržba: Vhodné do myčky.   Záruka: 5 roků.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské nože, patří pod značku Tescoma, barevná verze je šedá, v nabídce prodejce 4home.cz.

Produkt Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO má přiřazen EAN kód 8595028493924.

Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO - parametry produktu

Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO - historie ceny a dostupnosti

Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO - další zajímavé produkty

Tescoma Nůžky na drůbež PRECIOSO - jak nakoupit nejvýhodnější?