TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00

TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00

TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00 - popis produktu

Kdo by nemiloval čerstvou kávu? Dopřejte si její jedinečné aroma, kdykoli na ni dostanete chuť. Stačí nasypat kávová zrnka do mlýnku HANDY, několikrát lehce otočit kličkou a přesná porce pro vaše sametové espresso, tureckou či moka kávu je hotová.     V ČEM JE MLÝNEK NA KÁVU HANDY VÝJIMEČNÝ? V elegantním designovém těle mlýnku HANDY se ukrývá prvotřídní keramický mlecí mechanismus s možností nastavení libovolné hrubosti mletí. Díky tomu si svou kávu můžete vychutnat tak, jak ji máte nejraději.     JAKÉ JSOU DALŠÍ VÝHODY MLÝNKU NA KÁVU HANDY?     přírodní keramický materiál mlecího mechanismu zachovává zdraví prospěšné antioxidanty obsažené v kávě   tělo mlýnku je vyrobeno z odolného plastu a kvalitního kovu   mletí je plynulé a nevyžaduje použití síly   ruční mletí je šetrné k zrnkům a nezpůsobuje nežádoucí chuťové změny   umletá káva se shromažďuje v praktické odnímatelné odměrce, díky níž můžete připravit požadované množství kávy pro 1–4 šálky   odměrka je odnímatelná a kávu s ní snadno přemístíte do kávovarů či šálků   zásobník na zrnkovou kávu je opatřen praktickým otočným víčkem, není třeba jej při plnění kávovaru snímat   mlýnek má protiskluzovou úpravu a je při mletí stabilní     Materiál: odolný plast a kov. Údržba: produkt není vhodný mýt v myčce nádobí. Záruka: 3 roky.

Mlýnek na kávu TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00: Každý milovník kávy ví, že čerstvě namleté kávě se nic nevyrovná. Jejímu aroma a výrazné chuti se nic nevyrovná. S ručím mlýnkem na kávu od Tescomy si nyní můžete tuto radost dopřát i doma.Každý milovník kávy ví, že čerstvě namleté kávě se nic nevyrovná. Jejímu aroma a výrazné chuti se nic nevyrovná. S ručím mlýnkem na kávu od Tescomy si nyní můžete tuto radost dopřát i doma. Mlýnek Handy s mlecím mechanismem z velmi kvalitní keramiky umožňuje nastavení hrubosti mletí přesně podle vaší libosti. Keramika, jako přírodní materiál navíc zaručuje uchování všech v kávě obsažených prospěšných, antioxidantů. Umletá káva je uchována v odnímatelné odměrce, do které se vejde 1 - 4 porce. Samotné tělo mlýnku je vyrobeno z odolného plastu a kovu. Stabilitu při mletí zajišťuje protiskluzová úprava.Klíčové vlastnostiRuční mlýnek na kávuMlecí mechanismus z prvotřídní keramikyNastavení hrubosti mletíUchovává všechny antioxidanty a aromaOdměrka na 1 - 4 porceKovovo-plastové těloRozměry:22 × 15 cm

Produkt TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00 patří do skupiny produktů Příprava kávy, je v nabídce značky Tescoma v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mlýnky na kávu, je v nabídce značky Tescoma v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00 popisuje EAN kód 8595028482522.

TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00 - parametry produktu

TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00 - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00 - další zajímavé produkty

TESCOMA Mlýnek na kávu HANDY 643976.00 - jak nakoupit nejvýhodnější?