TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF

TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF

TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF - popis produktu

Metlička TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF: Pracujte v kuchyni jako profesionál. S prémiovým kuchyňským náčiním TESCOMA GrandCHEF vám půjde příprava pokrmů od ruky. Šlehací metla GrandCHEF je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli. Je to praktický pomocník pro prošlehávání řídkých těst či vaječných směsí. Výhodou kuchyňských potřeb TESCOMA GrandCHEF je možnost mytí v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti šlehací metly TESCOMA GrandCHEFPrémiové kuchyňské náčiní TESCOMA GrandCHEFVyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceliVysoká užitná hodnota za příznivou cenuKuchyňské náčiní je vhodné do myčkyTříletá záruka Řada GrandCHEFV modelové řadě kuchyňského náčiní GrandCHEF najdete více než 80 klasických, speciálních i trendy produktů pro vaši každodenní i profesionální kuchyni. Jedná se o ucelenou designovou linii z nerezové oceli pro práci s při různých příležitostech přípravy jídel a dezertů.

Vynikající k prošlehávání řídkých těst, vaječných směsí  pokrmů při vaření. V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než 80 klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni.  Kuchyňské nářadí GrandCHEF je charakteristické svou celokovovou konstrukcí s minimálním použitím plastů.    Jaké má nářadí GrandCHEF další výhody?   vysoká užitná hodnota za příznivou cenu.    Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel. . Údržba: Vhodné do myčky.   Záruka: 3 roky.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské náčiní, je v nabídce značky Tescoma, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF popisuje EAN kód 8595028487862.

TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF - parametry produktu

TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF - další zajímavé produkty

TESCOMA Šlehací metla GrandCHEF - jak nakoupit nejvýhodnější?