TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00

TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00

TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00 - popis produktu

Konvice na čaj a kávu French press   Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění. Konvice TEO byla navržena po vzoru French press – jednoduchého francouzského kávovaru pro přípravu skutečně kvalitní kávy s vytříbenou chutí a vůní, který si skvěle poradí i s přípravou sypaného čaje. Konvice na čaj a kávu TEO, které si můžete pořídit ve dvou velikostech, zaujmou na první pohled svým čistým a nadčasovým provedením. Vyrábíme je ze žáruvzdorného borosilikátového skla, luxusní stojánek je kombinací špičkové nerez oceli a plastu. Úchyt z kvalitního plastu má ergonomický tvar, takže vám konvička padne do ruky jako ulitá a bude se s ní snadno manipulovat.     Jak správně použít konvici TEO?   Víčko s filtrem vyjměte z konvice, vsypte potřebné množství čaje nebo mleté kávy a zalijte horkou vodou. Po vyluhování čaje nebo kávy stlačte filtr pomalu dolů a nápoje můžete podávat. Skleněná nádoba je vhodná do myčky, ostatní části v myčce nemyjte. Na konvici TEO vám poskytneme nadstandardní záruku 3 roky.   Tajemství French press   Jednou z nejjednodušších a nejlevnějších cest k dobré kávě je French press. Jak na ni? Namelte čerstvou kávu jen o něco málo hrubší než jsou oka sítka. To zaručí rychlou a efektivní extrakci toho nejlepšího, co vám káva může nabídnout. Množství kávy spočítejte podle spotřeby, jednomu šálku kávy zpravidla odpovídá  8 gramů kávy na 150 ml vody. Dejte vařit vodu na optimální teplotu 95 stupňů Celsia. Nasypte požadované množství kávy do konvice, zalijte odpovídajícím množstvím vody a nasaďte víko se zvednutým sítkem, abyste správnou teplotu pro extrakci uchovali co nejdéle. Počkejte 50 vteřin, sundejte víko a opatrně zamíchejte nápoj lžící, nebo konvicí párkrát zatočte jako při degustaci vína, abyste pomohli namleté kávě dolů na dno. Nasaďte zpět víko se zvednutým sítkem a počkejte 1,5 až 2 minuty. Opatrně stlačte sítko dolů a můžete podávat. Podobně postupujte i při přípravě čaje.     

Zapomeňte na chvíli na instantní kávu a čaj z pytlíku. Dopřejte svým chuťovým a čichovým buňkám bohatou a neošizenou chuť i vůni čerstvě pomleté kávy nebo sypaného čaje. S moderním 0,6l french pressem od Tescomy budou hrnky s horkým nápojem na stole raz dva. Pro přecezení stačí jednoduše stlačit píst s nerezovým sítkem až ke dnu a nápoj můžete ihned podávat. Vroucí vody se bát nemusíte, nádoba z kvalitního varného skla je na ně stavěná. Při manipulaci s madlem pístu nebo ergonomickým uchem vám popáleniny nehrozí – oba díly jsou totiž vyrobené z odolného plastu. French press doporučujeme po použití rozložit, abyste ho dokonale očistili. Nerezové sítko a „obal“ umyjte v ruce, skleněnou nádobu můžete dát do myčky na nádobí.

SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU
  • konvice typu french press Teo 0,6 l 
  • ideální na přípravu kávy nebo čaje 
  • varné sklo odolné proti vysokým teplotám 
  • doplňky jsou vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli a odolného plastu 
  • jednoduchá údržba díky možnosti rozebrat a zase složit jednotlivé díly konvice 
  • ergonomické ucho a madýlko pístu jsou vyrobeny z odolného plastu
  • do myčky je vhodná jen skleněná nádoba
  • baleno v barevné kartonové krabičce

Tento produkt naleznete ve skupině Příprava kávy, je v nabídce značky Tescoma, materiál je Plast v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz, SklenenyShop.cz.

Produkt TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00 patří do skupiny produktů Automatická espressa, je v nabídce značky Tescoma, materiál je Plast, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz, SklenenyShop.cz.

Produkt TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00 má přiřazen EAN kód 8595028442144.

TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00 - parametry produktu

Výška180 mm
Šířka140 mm
Objem1000 ml
Materiálvarné sklo
Materiálnerez ocel
Materiálplast
KategoriePláště, Kávovary, Příprava kávy, Automatická espressa
ZnačkaTescoma
MateriálPlast
E-shopAlza.cz, 4home.cz, SklenenyShop.cz
EAN8595028442144

TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00 - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00 - další zajímavé produkty

TESCOMA Konvice na čaj a kávu TEO 600ml 646632.00 - jak nakoupit nejvýhodnější?