TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová

TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová

TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová - popis produktu

Láhev na pití pro děti TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová: Kvalitní růžovozelená dětská láhev s pružným silikonovým brčkem BAMBINI značky Tescoma s objemem 300 ml se bude vašim ratolestem díky veselým barvám určitě zamlouvat. Je vyrobená z prvotřídního zdravotně nezávadného plastu, můžete ji uložit do ledničky a bez uzávěru dát také do mikrovlnné trouby.Kvalitní růžovozelená dětská láhev s pružným silikonovým brčkem BAMBINI značky Tescoma se bude vašim ratolestem díky veselým barvám určitě zamlouvat. Je vyrobená z prvotřídního zdravotně nezávadného plastu, můžete ji uložit do ledničky a bez uzávěru dát také do mikrovlnné trouby. Jistě oceníte i stupnici pro snadné odměřování a praktický klips k zavěšení. Nádoba je opatřená těsněním a lze ji mýt v myčce, uzávěr, brčko a těsnění je ale vhodné očistit pod tekoucí vodou a nechat oschnout.Klíčové vlastnosti láhveVhodná pro děti od 12 měsícůHezká růžovozelená barvaPružné silikonové brčkoZdravotně nezávadný plastStupnice k odměřováníKlips pro zavěšeníPraktické těsněníVhodná do myčkyObjem 300 ml

Dětská láhev s pružným silikonovým brčkem a těsněním, stupnicí pro snadné odměřování a klipsou pro zavěšení. Vyrobeno z prvotřídního zdravotně nezávadného plastu, vhodné do ledničky i mikrovlnné trouby (bez uzávěru). Nádobu lze mýt v myčce, uzávěr, brčko a těsnění čistěte pod tekoucí vodou a nechejte oschnout, před prvním použitím výrobek očistěte. 3 roky záruka.

Tento produkt se nachází v kategorii Láhve na pití od značky Tescoma, barevné provedení je zelená, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová má přiřazen EAN kód 8595028472714.

TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová - parametry produktu

Barvazelená
KategorieZelenina, Lahve, Láhve na pití
ZnačkaTescoma
Barvazelená
E-shopAlza.cz
EAN8595028472714

TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová - historie ceny a dostupnosti

TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová - další zajímavé produkty

TESCOMA Dětská láhev s brčkem BAMBINI 300ml, růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?