tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg

tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg

tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg - popis produktu

Nalepovací háček tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg: Potřebujete něco přichytit na sklo, ale nevíte jak? Vyzkoušejte nastavitelný nalepovací háček Tesa, který je vhodný na sklo, zrcadla a průhledné materiály. Háček snadno nalepíte a můžete začít ihned používat. V balení jsou dva kusy, každý z nich udrží zátěž až 0,2 kilogramu. Hodí se na věšení lehčích předmětů, jako jsou papírové dekorace nebo girlandy. Díky technologii Powerstrips můžete háček ze zdi odstranit, aniž by bylo poznat, že tam někdy byl. Pro umístění na jiné místo stačí koupit odpovídající náhradní lepicí proužek. Klíčové vlastnosti nalepovacího háčku TesaNalepovací háček na hladké povrchy5 kusů v baleníVhodný na sklo a průhledné materiályHáček Tesa udrží až 0,2 kgTechnologie Powerstrips pro snadné odstranění háčkuMožnost opětovného použitíSnadná montáž bez vrtání

Produkt tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg patří do skupiny produktů Lepicí pásky, patří značce TESA.

Tento produkt se nachází v kategorii Lepicí páska, patří značce TESA.

Produkt tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg lze nalézt mezi produkty ve skupině Samolepící pásky, patří značce TESA.

Produkt tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg má přiřazen EAN kód 4042448353634.

tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg - parametry produktu

tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg - historie ceny a dostupnosti

tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg - další zajímavé produkty

tesa Samolepicí průhledný dekorační háček na sklo 0.2kg - jak nakoupit nejvýhodnější?