tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg

tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg

tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg - popis produktu

Nalepovací hřebík tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg:Tesa nalepovací hřebík - praktické a pohodlné řešení do vaší domácnostiPotřebujete něco přichytit na zeď, ale nevíte jak? Vyzkoušejte nalepovací hřebík Tesa, který je vhodný na tapety, omítku a jiné drsné povrchy. Hřebík snadno nalepíte a můžete začít ihned používat. V balení jsou dva kusy, každý z nich udrží zátěž až 0,5 kilogramu. Hřebík se hodí na věšení obrazů a dekorací na zdech s nerovným pozadím. Díky technologii Powerstrips můžete hřebík ze zdi odstranit, aniž by bylo poznat, že tam někdy byl. Pro umístění na jiné místo stačí koupit odpovídající náhradní lepicí proužek.Klíčové vlastnosti nalepovacího hřebíku TesaMožnost opětovného použitíVhodný na tapety a omítku2 kusy v baleníSnadná montáž bez nutnosti vrtáníTechnologie Powerstrips pro snadné odstranění hřebíku bez poškození povrchuNalepovací hřebík Tesa na drsné a choulostivé povrchyHáček Tesa udrží až 0,5 kg (1 kg při použití 2 háčků)Návod na použití nalepovacího hřebíku TesaVýrobek lze snadno nastavit, odstranit, a poté znovu použít. Velkou výhodou nalepovacího hřebíku Tesa je možnost připevnění předmětů bez poškození povrchu. Vyhnete se zbytečnému vrtání, čímž výrazně omezíte hluk, nepořádek a ušetříte svůj čas. Výrobek není vhodný na vinylové tapety a nepřilnavé povrchy (silikon, PTFE). Nalepovací hřebík Tesa je určen pro tapety a omítku. Podklady, na které lze nalepovací hřebík Tesa použítTapetaOmítkaNávod na použití nalepovacího hřebíku TesaOčistěte povrchPřed aplikací povrch očistěte bezprašným hadříkem. Sejměte lepicí proužekSundejte lepicí proužek a nalepte ho ve vertikálním směru na čistý a suchý povrch. Aktivujte Powerstrips technologiiPevně přitlačujte proužek po dobu 5 sekund, čímž zvýšíte přilnavost a účinnost. Nalepte hřebíkOdstraňte z proužku krycí fólii a nalepte hřebík tak, aby spodní hrana hřebíku zůstala na šedé lince proužku. Zajistěte dokonalé držení Nyní je potřeba hřebík Tesa  přitlačovat k povrchu po dobu 5 sekund v horní části. To samé platí pro spodní část.Připevněte předmětUdrží předměty do 0,5 kg. Použití 2 hřebíků zvýší nosnost na 1 kg. Tesa nalepovací hřebík je tedy ideální pro připevňování věcí ve vaší domácnostiOdstranění hřebíkuUchopte hlavičku hřebíku a lepicí proužek pomalu vytahujte podél stěny. Dojde k uvolnění lepicí hmoty a k odstranění hřebíku.

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí páska, patří značce TESA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg patří do skupiny produktů Lepicí pásky, patří značce TESA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg popisuje EAN kód 4042448353832.

tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg - parametry produktu

tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg - historie ceny a dostupnosti

tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg - další zajímavé produkty

tesa Nalepovací hřebík na tapety a omítku 0.5kg - jak nakoupit nejvýhodnější?