Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha

Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha

Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha - popis produktu

eBook: Další titul v ediční řadě Děti a sport je určen široké vrstvě zájemců o dětský tenis s důrazem na dvě masivní cílové skupiny, kterými jsou rodiče dětí začínajících s tenisem a trenéři, respektive vedoucí „tenisových školiček“ v malých i velkých oddílech. Autorky si kladou za cíl seznámit vás s nejnovějšími současnými, v praxi prověřenými, světovými trendy v oblasti trénování dětí a zaměřují se samozřejmě především na správný nácvik tenisových úderů a metodiku tréninku specifickou pro dětské kategorie. Dozvíte se také něco o fyzické přípravě a kompenzačních cvičeních. Při praktickém nácviku úderů a pochopení jejich techniky vám jistě pomohou názorné nákresy a fotografie. Všem rodičům publikace poradí při výběru správného tenisového náčiní a při hledání vhodného tenisového oddílu a trenéra. Závěrečný slovníček výrazů a pojmů vás seznámí s řadou (zpočátku „tajemných“) označení a odbornou tenisovou terminologii..

Produkt Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha - parametry produktu

Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha - další zajímavé produkty

Tenis a děti - Martina Langerová, Blanka Heřmanová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?