Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka

Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka

Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka - popis produktu

Chytrá zásuvka Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka: Chytrá zásuvka Tenda Beli SP3 umožní snadné ovládání vašich spotřebičůS chytrou zásuvkou Tenda Beli SP3 můžete bez problémů ovládat svou chytrou domácnost. Zásuvka komunikuje skrze 2,4 GHz bezdrátovou síť a pomocí aplikace Beli ji lze ovládat na dálku. Nabízí možnost scénářů a časových plánů, díky kterým můžete ráno připravit veškeré potřebné přístroje k chodu a při odchodu z domu vypnout spotřebiče. Tenda Beli SP3 funguje samostatně a je kompatibilní s Google a Amazon asistenty.Klíčové vlastnosti chytré zásuvky Tenda Beli SP3Chytrá zásuvka, přes kterou můžete vzdáleně zapínat a vypínat zapojenou elektronikuSnadná správa pomocí mobilní aplikaceFunguje bez nutnosti dalších zařízeníKompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa1× zásuvka typu FObsah balení přístupového bodu Tenda i251× Tenda Beli SP31× stručná instalační příručka (CZ, SK, PL)Vytvořte si celou řadu scénářů použitíTenda Beli SP3 pracuje na zabezpečených bezdrátových sítích 2,4 GHz bez nutnosti dalšího rozbočovače, kontroléru nebo bridge. Můžete je v daný moment zapnout/vypnout, také vytvořit mnoho automatických časových plánů. Navíc je možné vytvořit scénáře, kdy se provede stisknutím jednoho tlačítka v aplikaci několik úkonů zároveň. Například pomocí tlačítka Odchod z domu se mohou veškeré zásuvky Tenda Beli SP3 kompletně vypnout.Chytrou zásuvku Tenda Beli SP3 můžeš ovládat hlasemInteligentní zásuvka Tenda Beli SP3 je kompatibilní s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Assistant, takže můžete ovládat svá zařízení kdekoli jsou Alexa a Google na dosah.Maximálně pohodlná aplikace BeliChytrá zásuvka Tenda Beli SP3 se ovládá mimořádně snadno a pohodlně. K dispozici totiž budete mít mobilní aplikaci Beli, která vše zařídí. Aplikace je kompletně v češtině na platformách Android a iOS.Tenda Beli SP3 vám umožní uspořit náklady za energiiPomocí chytré zásuvky Tenda Beli SP3 můžete jednoduše hlídat vaše domácí spotřebiče. Díky tomu lze efektivně snižovat dlouhodobou spotřebu energie, čímž současně šetříte své peníze.

Chytrá WiFi zásuvka TENDA BELI SP3 Pusťte si domů chytré technologie. Smart zásuvka Tenda Beli SP3 s integrovaným Wi-Fi rozhraním vám usnadní ovládání vašich spotřebičů, světel, topení i klimatizace. Stačí si nainstalovat mobilní aplikaci a můžete ji spravovat odkudkoliv. Zásuvka navíc spolupracuje s chytrými domácími asistenty Amazon Alexa a Google Assistant, a tak ji můžete ovládat jednoduše hlasovými pokyny. Díky bezplatné aplikaci Beli pro Android nebo iOS budete mít svou chytrou domácnost pod kontrolou. Vytvořte si časové plány pro automatické zapnutí a vypnutí zásuvky nebo sestavte scénář, který stiskem jednoho tlačítka provede několik úkonů současně. Pomocí tlačítka Odchod z domu můžete například vypnout všechny zásuvky SP3 najednou a mít tak jistotu, že jste nezapomněli pozhasínat. Chytrá zásuvka značky Tenda má jednoduchý neutrální design, a tak se hodí do každého interiéru. Prodlužte životnost vašich spotřebičů a ušetřete energii i peníze. Zásuvka s bezdrátovým Wi-Fi připojením vám pomůže nejen chránit zařízení před poškozením dlouhodobým provozem a přehříváním, ale také snížit spotřebu elektřiny. Případné zloděje odradíte zapnutím světla, i když jste mimo domov.Vlastnosti:- Wi-Fi standardy: IEEE 802.11ac/a/b/g/n- Frekvence: 2,4 GHz- Zabezpečení: WPA-PSK, WPA2-PSK, Mixed WPA/WPA2-PSK- Způsob ovládání: SMART aplikace do mob. telefonu- Rozhraní: 1x tlačítko Power / Reset, 1x LED- Systém mobilního telefonu: Android 4.4 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší- Provedení: indoor- Maximální zatížení: 2300 W (10A)- Vstupní napětí: 100 až 240 V AC- Výstupní napětí: 100 až 240 V AC- Provozní teplota: 0° až 40 °C- Rozměry (v x š x h): 99 x 64 x 63 mm- Certifikace: CE, EAC, RoHSObsah balení:- 1x Tenda SP3- 1x Stručná instalační příručka (CZ,SK,PL,EN)

Produkt Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka je označen EAN kódem 6932849428346.

Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka - parametry produktu

Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka - historie ceny a dostupnosti

Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka - další zajímavé produkty

Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka - jak nakoupit nejvýhodnější?