Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků

Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků

Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 178 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků - popis produktu

Vkládačka Tatra Dřevěná vkládačka: Rozvíjejte jemnou motoriku i u nejmenších dětí pomocí zábavných puzzle Dino s motivem autíček Tatra. Dřevěné puzzle lze snadno vkládat do připravených výřezů a vaše dítě se tak rychle naučí rozpoznávat tvary. Puzzle mají 8 dílků s motivem autíček a jsou vhodné pro děti již od jednoho roku. Dopřejte svým ratolestem kreativní zábavu a rozvíjejte jejich schopnosti s puzzlemi značky Dino. Klíčové vlastnosti puzzle Dino TatraVhodné pro děti od 1 rokuDřevěné puzzle rozvíjí jemnou motoriku a myšleníKreativní zábava pro nejmenšíPuzzle mají 8 dílků s motivem autíček

Sada 8 dílků určených pro vložení do správných výřezů připravených v dřevěné podložce. Kluci si mohou pohrát s obrázky osmi nákladních autíček, které jsou motivovány proslulým českým náklaďákem Tatra.

Přednosti:

  • český kvalitní výrobek
  • trénuje pozornost
  • rozvíjí motoriku

Kupte chlapcům vkládačku Dino!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Počet dílků: 8 ks Rozměry desky: 30 x 22,5 cm Země původu: ČR

Naučte své dítko rozeznávat modely Tatry už od kolébky. S dřevěnou vkládací destičkou si nejvíc vyhrají prckové cca od 1 roku, spolehlivě ale zaujme i mladší zvědavce. Umisťováním aut do správných otvorů (ale i jejich vyhazováním, strkáním do pusy či schováváním na nejtajnější místa) si děti procvičí motoriku, fantazii a rozlišovací schopnosti. Vkládačka byla vyrobena V ČR. Kvalitní dřevo je precizně opracováno tak, aby dítěti nehrozilo poranění ani při divočejším zacházení.

Deskové puzzle na dřevěné desce, s osmi dílky na vkládání, s obrázky různých typů Tatry

 vlastnosti: vyrobeno v ČR

8 vkládacích kusů,vkládací hračky zlepšují dětskou motoriku a stimulují logické myšlení

dílky vhodné pro snadný úchop, zkoumání a vyměňování

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Dřevěné skládačky Tatra 8 dílků.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben male.

Produkt Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka DINO, Dino Toys, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben male.

Produkt Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků má přiřazen EAN kód 8590878644014.

Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků - parametry produktu

Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků - historie ceny a dostupnosti

Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků - další zajímavé produkty

Dino Tatra dřevěná vkládačka 8 dílků - jak nakoupit nejvýhodnější?