Tarantule Tango Asmodée-Blackfire

Tarantule Tango Asmodée-Blackfire

Tarantule Tango Asmodée-Blackfire

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 224 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tarantule Tango Asmodée-Blackfire - popis produktu

Nezkrotná Tarantule Tango zoufale hledá vhodné zvíře jako tanečního partnera. Zvířata jsou však vyděšená a zoufale křičí, jakmile se na ně ten chlupatý a jedovatý pavouk jen podívá. Vítězem hry se stane ten hráč, který se jako první zbaví všech svých karet.

Obsah balení:

  • 120 karet zvířat 
  • 5 karet tarantulí
  • Tarantule Tango (pětistranný žeton)
  • pravidla hry

Parametry společenské hry – Tarantule Tango:Doporučený věk - od 7 let Určení - pro celou rodinuVhodné pro - 2-5 hráčů Hrací doba - cca 15-20  min.

Karetní hra Tarantule Tango:Užijte si spoustu zábavy se zajímavou karetní hrou Tarantule Tango, která je plná pohádkových zvířátek. Zkroťte tancechtivou Tarantuli Tango, která hledá vhodného tanečního partnera. Je však ošklivá - chlupatá a jedovatá. Ostatní zvířátka jsou z ní vystrašená a zoufale křičí. Zbavte se jako první všech svých karet a ochutnejte sladkou chuť vítězství. Hra je vhodná pro děti od 7 let věku. Parametry a specifikace:  Typ: Karetní hra Počet hráčů: 2 - 5 Doba hraní: 15 - 20 min.   Obsah balení: 120 x karta zvířátek 5 x karta tarantulí 1 x žeton Tarantule Tango 1 x pravidla hry Doporučený věk: Od 7 let VAROVÁNÍ! Nebezpečí udušení. Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty nebo vdechnuty.

Tarantule Tango

Bláznivá Tarantule miluje svůj tanec nadevše, ale chybí ji taneční partner. Proto se rozhodla, že ho nalezne mezi ostatními zvířátky. Žádnému zvířátku se do tance moc nechce a proto vždy vykřikne, kdykoli vidí, že se k němu blíží.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tarantule Tango je rychlá karetní hra ze série populární hry Švábí salát. Jedná se o postřehovou hru, tentokrát však zeleninu nahradila zvířata. Hráči musí u hry vydávat různé zvířecí zvuky a pokládat karty na stůl dle pravidel. Jde o to se jako první zbavit všech karet. Expertními pravidly si pak hru Tarantule Tango mohou o něco ztížit.

Produkt Tarantule Tango Asmodée-Blackfire lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ADC Blackfire, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele, v nabídce prodejce Albi.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku ADC Blackfire, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele v nabídce e-shopu Albi.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Tarantule Tango Asmodée-Blackfire popisuje EAN kód 8594054911167.

Tarantule Tango Asmodée-Blackfire - parametry produktu

Tarantule Tango Asmodée-Blackfire - historie ceny a dostupnosti

Tarantule Tango Asmodée-Blackfire - další zajímavé produkty

Tarantule Tango Asmodée-Blackfire - jak nakoupit nejvýhodnější?