Tanita RD 953 bílá, 5let záruka

Tanita RD 953 bílá, 5let záruka

Tanita RD 953 bílá, 5let záruka

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tanita RD 953 bílá, 5let záruka - popis produktu

Osobní váha Tanita RD 953 bílá, 5let záruka: Skvělý pomocník při dodržování dietního nebo tréninkového plánuInteligentní osobní váha Tanita RD 953 v bílé barvě nabízí kromě tělesné analýzy, také připojení Bluetooth. Díky této bezdrátové technologii vám váha Tanita RD 953 poskytne více než 10 naměřených hodnot, včetně unikátního hodnocení kvality svalů. Váha Tanita RD 953 v bílé barvě provádí měření na principu dvoufrekvenční BIA technologie, která je hojně využívaná v medicíně pro tělesnou analýzu. Prostřednictvím aplikace My Tanita můžete sledovat svůj pokrok, stanovovat cíle či nastavit si dietní program. Výrobce osobní váhy Tanita RD 953 poskytuje záruku do dobu 5 let. Měření podílu svalové hmotyOsobní váha Tanita RD 953 prostřednictvím této funkce zobrazí hmotnost příčně pruhovaných i hladkých svalů, a to včetně vody, kterou obsahují. Měření hmotnost kostíVáha Tanita RD 953 pomocí množství kalcia a ostatních minerálů ve vašem těle dokáže velmi přesně analyzovat hmotnost vašich kostí. Studie prokázaly, že dlouhodobé cvičení napomáhá k rozvoji kostní tkáně, tedy k silnějším a zdravějším kostem. Je proto důležité rozvíjet a udržovat zdravé kosti vyváženou stravou a dostatečnou tělesnou aktivitou. Měření viscerálního tukuViscerální tuk se ukládá v břišní dutině a obklopuje vaše vnitřní orgány. Studie prokazují, že i když hmotnost a % tělesného tuku zůstává ve vašem těle stejné, s rostoucím věkem se ukládání tuku mění. Tuky se čím dál více ukládají v oblastí břicha, a to obzvlášť u žen v menopauze. Měření viscerálního tuku a jeho případné snížení vám pomůže snížit riziko nemocí - srdečních chorob, vysokého krevního tlaku atd. Měření bazální metabolické spotřebyBazální metabolická spotřeba (BMR) ukazuje množství kalorií potřebné pro výměnu základních látek ve vašem těle. BMR představuje hodnotu minimální energie, jenž potřebuje vaše tělo pro základní funkce (dýchání, oběh krve, nervový systém...). Vyšší bazální metabolická spotřeba zvyšuje počet kalorií a pomáhá vám tak snižovat podíl tělesného tuku. Měření metabolického věkuTato funkce porovná váš bazální metabolismus na základě věku s průměrným bazálním metabolismem u stejné věkové skupiny. Prostřednictvím měření metabolického věku zjistíte skutečné stáří svého organismu. Měření celkové fyzické kondiceCelková fyzická kondice porovnává tělesný tuk a svalovou hmotu ve vašem těle. Zvýšená fyzická aktivita sníží množství tělesného tuku, díky čemuž se podle toho změní vaše fyzická kondice. V případě, že vaše hmotnost zůstane stejná, může se svalová hmota nebo podíl tělesného tuku ve vašem těle změnit, a to zlepší váš zdravotní stav. Klíčové vlastnosti osobní váhy Tanita RD 953Bluetooth technologie5 let záruka Aplikace My Tanita pro IOS a AndroidPřesnost vážení 50 gramůkapacita vážení 200 kgUnikátní funkce hodnocení kvality svalů

Produkt Tanita RD 953 bílá, 5let záruka lze nalézt mezi produkty ve skupině Osobní váhy, vyrábí jej značka Tanita, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Tanita RD 953 bílá, 5let záruka označuje EAN kód 4904785816763.

Tanita RD 953 bílá, 5let záruka - parametry produktu

Tanita RD 953 bílá, 5let záruka - historie ceny a dostupnosti

Tanita RD 953 bílá, 5let záruka - další zajímavé produkty

Tanita RD 953 bílá, 5let záruka - jak nakoupit nejvýhodnější?