Tahací PES s bubnem dřevěný

Tahací PES s bubnem dřevěný

Tahací PES s bubnem dřevěný

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 609 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tahací PES s bubnem dřevěný - popis produktu

  • podporuje učení samostatné chůze
  • tradiční český výrobek

 

Tradiční dřevěný tahací pejsek s bubínkem pro malé děti. Tahací hračky jsou skvělým pomocníkem při učení samostatné chůze – tím, jak se pejsek taháním pohybuje, hraje na bubínek a vydává veselý zvuk, který dítě motivuje k chozeníVyrobeno v České republice z kvalitního dřeva.Vhodné pro děti od 3 let.

 

Rozměry: 20 cm

Materiál: dřevo

Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Pes s bubnem dřevo tahací 20cm v krabičcePokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Teddies, naleznete jej v e-shopu Kokiskashop.cz, Decodoma.cz.

Produkt Tahací PES s bubnem dřevěný patří do skupiny produktů Tahací hračky od značky Teddies, naleznete ho u prodejce Kokiskashop.cz, Decodoma.cz.

Produkt Tahací PES s bubnem dřevěný má přiřazen EAN kód 8595038020714.

Tahací PES s bubnem dřevěný - parametry produktu

Tahací PES s bubnem dřevěný - historie ceny a dostupnosti

Tahací PES s bubnem dřevěný - další zajímavé produkty

Tahací PES s bubnem dřevěný - jak nakoupit nejvýhodnější?